loader Please wait...
close box

BRANDURI

Axis

Axis este o companie IT care ofera solutii de retele video pentru instalari profesionale. Compania este lider de piata la nivel mondial in retele video, aflandu-se in avangarda modificarilor aduse de trecerea de la analog la digital in supravegherea video. Produsele si solutiile Axis se concentreaza pe sisteme de securitate si supraveghere, precum si monitorizare de la distanta si se bazeaza pe platforme tehnologice inovatoare.

Fidela motto-ului sau, de a oferi solutii de securitate menite sa creeze o lume mai sigura, Axis este o companie suedeza cu prezenta internationala prin birourile proprii, dar si prin parteneriatele solide pe care le-a semnat de-a lungul anilor cu reprezentanti din peste 179 de tari. Fiind lider de piata la nivel mondial in retele video, Axis se gaseste permanent in fruntea industriei prin produsele inovatoare pe care le propune, produse ce au la baza platforme deschise.

Solutiile inteligente de securitate prin supraveghere video produse de liderul mondial Axis sunt folosite in intreaga lume. In plus, cererea pentru astfel de rezolvari se afla intr-o crestere rapida, in toate domeniile in care este prezent Axis: retail, transporturi, banci, industrie, educatie, sanatate, infrastructura sau sectorul public.

Iata cateva date despre Axis: are angajati in peste 44 de tari, colaboreaza cu mai mult de 65.000 de parteneri din 179 de tari si cu distribuitori din 70 de tari.

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro