loader Please wait...
close box

BRANDURI

Kainz

WVG Kainz dezvolta, produce si implementeaza sistemele de igienizare, transport, automatizare si depozitare a ambalajelor refolosibile utilizate in industria alimentara. In acelasi timp WVG Kainz ofera sisteme automatizate de inalta clasa pentru logistica producatorilor din domeniul panificatiei, legume – fructe, sau industria textila.

Programul complet de logistica cu lazi de plastic propus de WVG Kainz include sisteme de extragere a lazilor din stiva, masini de spalat speciale pentru lazi, containere, paleti, uscatoare, benzi transportoare pentru lazi goale, murdare sau pline, elevatoare si siteme de ridicare, sisteme tampon pentru lazile goale, sisteme de depozitare a lazilor pline folosind macarale de mici dimensiuni, sistem de recunoastere a rafturilor in depozit, sistem de aprovizionare cu lazi goale, sau de debarasare a lazilor pline.

WVG Kainz mai ofera, de asemenea, linii de transare pentru carnea de porc, vita si oaie, precum si solutii de depozitare si logistica pentru procesatorii de carne de pui.

WVG Kainz este o companie germana, infiintata in anul 1980. Cu o experienta de peste 30 de ani, WVG Kainz este lider de piata in domeniul automatizarii si logisticii pentru industria alimentara, dezvoltand linii complete sau module individuale personalizate, urmand exact cererile clientilor. Proiectele sunt executate in locatii moderne din Germania si Ungaria.

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro