loader Please wait...
close box

BRANDURI

Wincor-Nixdorf

Wincor-Nixdorf este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de solutii IT pentru retail, oferind clientilor sai echipamente POS in diverse configuratii, precum si diverse solutii informatice de vanzare, gestiune, raportare si culegere de date. Compania are peste 6000 de angajati si reprezentante in 40 de tari si dezvolta, in mod consecvent, activitati orientate catre cele mai recente cerinte si standarde internationale.

Wincor-Nixdorf este lider in Europa si  numarul 3 in lume in domeniul sistemelor electronice programabile POS (Eposs) si numarul 2 in Europa si in intreaga lume in domeniul bancomatelor.

Portofoliul companiei este centrat in jurul optimizarii proceselor de afaceri in companiile de retail si in banci, implementand solutii care determina reducerea costurilor si imbunatatirea serviciilor catre clientul final.

Compania ofera solutii complexe  care se adreseaza diverselor domenii de activitate, precum retailul, domeniul financiar, societati postale si de loterie, domeniul hotelier, transport si administratie publica etc.

Wincor-Nixdorf este prezent in aproximativ 100 de tari, avand filiale proprii in 41 dintre acestea si totalizand peste 9.000 de angajati care lucreaza la nivel de grup. Wincor-Nixdorf dispune de facilitati de productie la Paderborn, Germania, si in Singapore, Shanghai si Sao Paolo.