loader Please wait...
close box

CARIERE


VINO IN ECHIPA RBC


Am construit RBC in jurul unei puternice culturi organizatorice. Stim ca aceasta este un proces continuu, de lunga durata, de aceea investim timp si energie in acumularea de experiente pozitive, la toate nivelurile de interactiune cu compania, pentru a ne asigura ca avem alaturi o echipa implicata si dedicata. Suntem constienti ca dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor presupune constructia pe termen lung a unei relatii de incredere, de aceea avem grija ca managerul sa fie atent la rezultatele angajatului si sa caute sa-I valorifice potentialul.


Retentia in RBC este un proces care ne preocupa zilnic, prin generarea unui climat de angajare si valorificare a potentialului fiecarui angajat, prin recunoasterea, motivarea si evaluarea corecta a activitatii si asteptarilor acestuia. De altfel, ne mandrim cu faptul ca avem colegi care ne sunt alaturi inca de la infiintarea firmei, in 1990.


Daca sunteti de parere ca aceste valori sunt in concordanta cu obiectivele dumneavoastra de dezvoltare, am fi bucurosi sa va primim cv-ul la hr@rbc.com.ro.