loader Please wait...
close box

DESPRE RBC


PESTE 25 DE ANI DE EXCELENTA


Romanian Business Consult este principalul furnizor si integrator de solutii IT pentru retail si industria alimentara. In acelasi timp, suntem partenerul de incredere pentru companiile din logistica, distributie si din productie industriala, care doresc sa-si optimizeze afacerile prin imbunatatirea proceselor tehnologice si a sistemelor IT cu care lucreaza.


Din 1991 suntem alaturi de cele mai mari companii internationale si nationale din retail, industria alimentara si nu numai. Am participat la deschiderea primului magazin de retail modern din Romania si de atunci am ramas furnizorul numarul 1 de solutii dedicate retailului. Am sprijinit de-a lungul celor 25 de ani dezvoltarea celor mai importanti jucatori din piata de food si procesarea carnii, iar astazi ne bucuram alaturi de ei de dezvoltarea si succesul afacerilor lor.


Avem o echipa competenta si entuziasta care numara in prezent mai mult de 150 specialisti in diferite domenii, precum si cea mai puternica prezenta la nivel national din piata pe care activam. Beneficiem de o foarte buna structura organizationala in care punem accentul pe creativitate si inovatie.


Un diferentiator important pentru noi este reteaua noastra de service. In prezent, aceasta numara 60 de specialisti angajati in cadrul companiei si 20 de firme partenere. RBC detine prezenta, prin puncte proprii de lucru sau parteneri specializati, in toate orasele importante ale tarii. Astfel, in prezent ne aflam la o distanta de maximum 50 - 100 de km de orice client din Romania.


Suntem alaturi de partenerii si clientii nostri, ajutandu-i sa-si eficientizeze, consolideze si extinda afacerile.RBC IN DATE SI CIFRE

  • Companie fondata In 1991
  • Lider de piata: solutii integrate pentru retail si industria alimentara
  • Sediul central in Bucuresti, cu filiale In Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Republica Moldova (Chisinau)
  • Acoperire nationala prin filiale proprii si reteaua de parteneri de vanzare & service, la max 50-100 de km de orice client
  • Crestere constanta a cifrei de afaceri a companiei, de la an la an.
  • Cifra de afaceri 2016 - 22.2 mil. Euro
  • Peste 20 parteneri internationali de tehnologie, printre care Motorola, WincorNixdorf, Fujitsu, Bizerba, Microsoft
  • Peste 1.000 de clienti
  • Peste 150 angajati