loader Please wait...
close box

ECHIPAMENTE

Calculatoare industriale

Noax Technologies se numără printre cei mai importanti producatori din Europa de calculatoare industriale perfect compacte, robuste şi fiabile. Compania proiecteaza şi dezvolta solutii hardware pentru medii extrem de dure, precum şi pentru medii sensibile, unde igiena este un factor major. Gama Noax de produse include PC-uri industriale sigilate etans, PC-uri care se adreseaza domeniului medical, terminale de cântărire pentru cele mai diverse domenii de aplicare, dispozitive periferice si accesorii.

Produsele sunt concepute să funcţioneze fără probleme şi continuu în cele mai dure medii industriale, pentru mulţi ani. Ei au dovedit, de asemenea, rezistenţa acestor echipamente la condiţii extreme cum ar fi caldura, umiditate frig, praf, soc, acizi, şi detergenţi.

Prin urmare, compania Noax ofera clientilor sai hardware-ul potrivit pentru mediile industriale, precum şi servicii complete care variază de la expertiza consultantilor de business si de vânzări, la instalare, service şi suport.
Inca din primele stadii de proiectare a produselor, compania Noax se concentreaza pe cerinţele prevăzute în IP67 (NEMA 6) şi IP69K - compatibilitatea electromagnetică (EMC), precum şi pe rezistenţa la şocuri şi vibraţii. Calitatea produselor joaca un rol esential. Brevetul de inventie al produselor Noax prezinta avantajul proiectarii tehnice a echipamentelor, precum si pe cel al crearii propriilor componente electronice si impreuna cu sistemul de management al calitatii, garanteaza calitatea deosebita a echipamentelor capabile sa indeplineasca cele mai exigente standarde in domeniul industrial. Calitatea inalta a cerintelor clientilor, testele dure si standardele de autorizare stricte reprezinta singura modalitate de a garanta ca echipamentele Noax intrunesc cele mai inalte standarde de soliditate si fiabilitate.

Cu o structura solida si compacta, calculatoarele industriale Noax oferite de RBC definesc standardele in ceea ce priveste igiena si siguranta, fiind gandite pentru a fi utilizate in domeniul industrial, si in mod special in medii extreme de lucru. Rezistente la socuri, vibratii, apa, ulei, praf, aceste terminale sunt construite in conformitate cu cele mai inalte standarde. Sunt echipate standard cu display TFT si cu un touch screen industrial rezistent. Terminalele au un design adaptat cerintelor industriale, putand fi upgradate in orice moment si fiind foarte usor de integrat intr-un sistem IT deja existent.

Alegeti din meniul alaturat, clasa de calculatoare industriale care va intereseaza.

Produse din categorie

ECHIPAMENTE / Calculatoare industriale:
Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro