loader Please wait...
close box

ECHIPAMENTE

Cash management

Operatiunile de cash management sunt una dintre cele mai importante probleme in activitatea de retail. La mai mult de 20 de ani de cand au aparut primele vanzari cu cardul in retail-ului international, un procent de aproximativ 90%, la nivel mondial si 80%, la nivelul UE, din vanzarile in retail se fac inca prin tranzactii cu numerar. Astfel, manipularea numerarului reprezinta una dintre preocuparile importante in companiile de retail si ofera posibilitatea imbunatatirii constante a productivitatii.

Solutiile automatizate de checkout ofera posibilitatea revolutionarii proceselor din zona de check-out: sunt diminuate astfel cozile la casa de marcat si este optimizat procesul de plata, ceea ce creste gradul de satisfactie al clientilor. Solutia de self-checkout este solutia viitorului pentru optimizarea fluxul de vanzare si tot mai multi retaileri sunt interesati de aceasta.

Echipamentele de self-checkout acopera toata gama de solutii de checkout – de la POS –urile traditionale si pana la sisteme de checkout complexe. Echipamentele Wincor-Nixdorfoferite de RBC tin seama de cerintele fiecarui tip de business in parte, fiind sisteme modulare cu optiuni adaptabile si usor de modificat.

Selectand din mix-ul de solutii Wincor-Nixdorf existente in portofoliul RBC, veti putea imbunatati siguranta, transparenta si eficienta zonei de checkout. Platforma uniforma va da posibilitatea de a updata zona de checkout la conditiile de lucru, adaugand echipamente noi, sau facand un upgrade pe cele existente.

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro