loader Please wait...
close box

ECHIPAMENTE

Cititoare coduri de bare

Modernizarea oricarei companii incepe cu captura de date si introducerea lor intr-un sistem informatizat in vederea prelucrarii.

Furnizorii nostrii, Zebra si Datalogic, ofera una dintre cele mai largi game de cititoare de coduri de bare incepand de la cele atasate la POS, si pana la generatii avansate de scannere industriale.

Disponibile pentru o gama foarte larga de aplicatii, echipamentele ergonomice oferite in Romania de RBC, aduc o contributie importanta in privinta cresterii productivitatii oricarei companii care le utilizeaza.

Fie ca aveti nevoie de cititoare de coduri de bare simple atasate la un POS, de scannere fara fir, pentru retail, robuste, pentru utilizarea in hale industriale ori in productie, echipamentele Zebra sau Datalogic sunt cea mai buna alegere.

Scannerele de coduri de bare sunt fundamentul intreprinderii mobile prin furnizarea de performanta in captarea de date mobile si prin integrarea avansata cu alte sisteme de informare.

Pornind de la gama deja atat de cunoscuta a cititoarele de coduri de bare, de la clasicul LS2208 si pana la scannerele digitale ce incorporeaza tehnologie de tip imager/citire digitala , am implementat in proiectele noastre toata gama de astfel de echipamente.

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro