loader Please wait...
close box

ECHIPAMENTE

Computere mobile

Va oferim o gama variata de computere mobile marca Zebra si Datalogic rezistente, puternice, usor de utilizat.

Va asigura tot suportul de care aveti nevoie in cele mai dificile momente, atunci cand conteaza!

Versatilitatea computerelor mobile va da posibilitatea de a captura, prelucra si transmite date importante pentru activitatea companiei dumneavoastra in timp real, respectand specificul fiecarei activitati in parte.

RBC va ofera diverse modele de computere mobile Zebra sau Datalogic, incepand de la cele de mana, al caror design simplu le face utile in retail sau logistica, si pana la cele care pot fi montate pe diverse tipuri de vehicule, si care pot fi folosite pentru a transmite sau accesa date din orice punct te afli.

Transformati întreprinderea dumneavoastra și abilitarea forței de muncă pentru a fi cei mai eficienti si a lucra cel mai bine în fiecare moment care contează. Cu un computer mobil în mână, muncitorii pot avea acces la informații, aplicații și oamenii de care au nevoie pentru a-si realiza obiectivele. Rezultatul?

Productivitatea este foarte ridicata si clienții dumneavoastră experimenteaza cele mai bune servicii posibile.

Accesul la aceste tipuri de echipamente simplifica intr-o masura foarte mare modul de transmitere si prelucrare a datelor si implicit cresc sensibil productivitatea oricarei companii.

Computerele mobile inglobeaza, pe linga scanarele laser de cod de bare sau de tip imager, tehnologie de ultima ora in ceea ce priveste comunicatia GSM sau WIFI, performantele de lucru, ergonomia si durabilitatea, versatilitatea si modul de integrare al componentelor si functiilor.

Adresandu-se unei game largi de industrii si domenii, computerele mobile sunt omniprezente astazi in cele mai diferite locuri de pe glob si in cele mai dificile medii de lucru.

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro