loader Please wait...
close box

ECHIPAMENTE

Detectoare corpuri straine si detectoare metale

Detectoare corpuri straine

Datorita tehnologiei extrem de eficiente cu raze X, XRE, sistemul de control al produselor de la Bizerba asigura securitatea si integritatea produsului. El ajuta producatorii sa indeplineasca IFS si HACCP, ghiduri in reglementarile juridice nationale si internationale, precum si cerintele comerciale specifice.

XRE - sistemul pentru inspectia produselor poate fi folosit pentru a detecta corpuri straine care, datorita densitatii, compozitiei chimice sau dimensiunilor mecanice, absorb razele X intr-o masura mai mare sau mai mica decat materialul care le inconjoara. Alte defecte de produse, cum ar fi crapaturi sau goluri de aer in tuburi si cutii pot fi, de asemenea, detectate, in timp ce corpurile straine dorite, cum ar fi clipsurile de aluminiu de la capetele de carnati, sunt ignorate.

Detectoare metale

Detectorul de metale VARICON detecteaza toate metalele feroase si neferoase din marfurile vrac ambalate si neambalate, rapid si fiabil. Sistemul de separare si eliminare cu container pentru produsele eliminate este, de asemenea, disponibil ca o optiune pentru evacuarea automata de pachete care contin metale. Evacuarea se efectueaza spre partea operatorului.

Variante integrate sunt, de asemenea, disponibile pentru verificatoarele de greutate CWM si CWE cat si pentru etichetatoarele Bizerba din seria GLM-I, puse la dispozitie in Romania de compania noastra. Integrarea mecanica a datelor in procesul de cantarire imbunatateste confortul operatorului si reduce sursele de erori.

Descarca brosura

Produse din categorie

ECHIPAMENTE / Detectoare corpuri straine si detectoare metale:
Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro