loader Please wait...
close box

ECHIPAMENTE

Infrastructura wireless

RBC oferă o gamă largă de echipamente wireless LAN purtând marca Zebra. Lider în privința echipamentelor wireless de peste 80 de ani, Zebra oferă una dintre gamele de soluții cele mai verificate în piață în acest domeniu. Zebra oferă singurul portofoliu capabil să acopere atât nevoile indoor cât și pe cele outdoor de sisteme Wireless, extinzând această facilitate pentru fiecare fază de lucru.

Sistemele Wireless LAN  pot fi utilizate în domenii cum ar fi vânzarea de carburanți, educație, producție, logistică, retail etc., fiind gândite pentru a evita problemele de securitate care pot apărea în această privință și pentru a ușura cât mai mult managementul timpului și gestiunea informațiilor.

Spre deosebire de alte soluții de acest gen, Zebra oferă o gamă de produse care acoperă toate cerințele unui sistem wireless complex, incluzând infrastructura wireless, mesh, legături punct-cu-punct sau punct-multipunct, IPS wireless și soluții Voice-over-WLAN, totul pentru a vă ajuta să simplificați  activitățile și să reduceți costurile companiei dumneavoastră.

Produse din categorie

ECHIPAMENTE / Infrastructura wireless:
Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro