loader Please wait...
close box

FURNIZORI

Pe cine reprezentam

Lideri internationali in domeniu

Pentru a le oferi clientilor nostri cele mai performante echipamente si solutii, am incheiat parteneriate strategice cu furnizori de top, lideri in domeniile in care activeaza. In Romania, RBC este unic distributor Bizerba si Wincor-Nixdorf.

Mai jos, lista completa a partenerilor nostri:


Alphatronics

Alphatronics este o companie de inalta tehnologie axata pe oferirea de solutii complete pentru pietoni si solutii de control acces al vehiculelor. Gama de produse include: • control acces hardware si software • bariere fizice pentru vehicule si pietoni • high-end telephone si sisteme video bazate pe controlul la intrare Alphatronics are sediul central in Lokeren, Belgia, si propriile sale unitati de vanzare, marketing si asistenta pentru clienti la Londra si in Dubai (Emiratele Arabe Unite).

citeste mai mult

Axis

Axis este o companie IT care ofera solutii de retele video pentru instalari profesionale. Compania este lider de piata la nivel mondial in retele video, aflandu-se in avangarda modificarilor aduse de trecerea de la analog la digital in supravegherea video. Produsele si solutiile Axis se concentreaza pe sisteme de securitate si supraveghere, precum si monitorizare de la distanta si se bazeaza pe platforme tehnologice inovatoare.

Fidela motto-ului sau, de a oferi solutii de securitate menite sa creeze o lume mai sigura, Axis este o companie suedeza cu prezenta internationala prin birourile proprii, dar si prin parteneriatele solide pe care le-a semnat de-a lungul anilor cu reprezentanti din peste 179 de tari. Fiind lider de piata la nivel mondial in retele video, Axis se gaseste permanent in fruntea industriei prin produsele inovatoare pe care le propune, produse ce au la baza platforme deschise.

Solutiile inteligente de securitate prin supraveghere video produse de liderul mondial Axis sunt folosite in intreaga lume. In plus, cererea pentru astfel de rezolvari se afla intr-o crestere rapida, in toate domeniile in care este prezent Axis: retail, transporturi, banci, industrie, educatie, sanatate, infrastructura sau sectorul public.

Iata cateva date despre Axis: are angajati in peste 44 de tari, colaboreaza cu mai mult de 65.000 de parteneri din 179 de tari si cu distribuitori din 70 de tari.

citeste mai mult

Bizerba

Cu o experienta de peste 140 de ani in domeniul sistemelor de cantarire, masinilor de etichetare si de feliat, furnizorul nostru strategic, Bizerba,  este in prezent  lider de piata la nivel mondial in mai multe domenii, datorita competentelor sale inovatoare si angajamentului fata de clientii sai.

Portofoliul Bizerba cuprinde un spectru variat de solutii, pornind de la cantare electronice cu imprimanta pentru retail, cantare industriale, masini de feliat manuale si automate, solutii de gestiune a productiei si fluxului logistic integrate cu aceste echipamente, precum si solutii manuale si automate de cantarire si etichetare.

Totodata, Bizerba este si un jucator foarte activ pe piata consumabilelor, avand in acest moment doua fabrici dotate cu tehnologie de ultima generatie.

citeste mai mult

Datalogic

Datalogic este un furnizor global de echipamente de citire coduri de bare si computere mobile. Compania detine o puternica echipa de vanzari si customer service, precum si subsidiare in toate marile tari din Europa.

citeste mai mult

Datamax-Oneil

Datamax-O’Neil are ca misiune sa asculte cerintele clientilor, sa le adapteze si sa livreze solutii de printing de inalt profesionalism, cu risc minim si eficienta, siguranta, calitate maxima. Compania creeaza, produce si vinde una dintre cele mai complete solutii mobile de etichetare si printare bon. Aceste solutii de printing permit identificarea automata a produsului si efectuarea de tranzactii financiare in mod automat.

Portofoliul de produse al companiei este foarte divers, incluzand o serie de aplicatii pentru industrie, domeniul medical, retail, automotive si ticketing. Datamax-O’Neil are sediul central in Orlando, Florida, cu puncte de lucru in California, Illinois si Franta, precum si birouri de vanzari si suport tehnic raspandite in multe orase ale lumii.

citeste mai mult

Fujitsu

Fujitsu este cea mai mare companie japoneza de ICT, cu o paleta foarte larga de produse, solutii si servicii, cu aprox. 170,000 de oameni dedicati si servicii de client-suport in mai mult de 100 de tari.

Portofoliul Fujitsu include infrastructura de comunicatii, solutii de stocare (servere), sisteme integrate, retele, solutii de securitate, etc.

citeste mai mult

Gudel

Gudel dezvolta, produce si implementeaza sistemele de igienizare, transport, automatizare si depozitare a ambalajelor refolosibile utilizate in industria alimentara. In acelasi timp Gudel ofera sisteme automatizate de inalta clasa pentru logistica producatorilor din domeniul panificatiei, legume – fructe, sau industria textila.

Programul complet de logistica cu lazi de plastic propus de Gudel include sisteme de extragere a lazilor din stiva, masini de spalat speciale pentru lazi, containere, paleti, uscatoare, benzi transportoare pentru lazi goale, murdare sau pline, elevatoare si siteme de ridicare, sisteme tampon pentru lazile goale, sisteme de depozitare a lazilor pline folosind macarale de mici dimensiuni, sistem de recunoastere a rafturilor in depozit, sistem de aprovizionare cu lazi goale, sau de debarasare a lazilor pline.

Gudel mai ofera, de asemenea, linii de transare pentru carnea de porc, vita si oaie, precum si solutii de depozitare si logistica pentru procesatorii de carne de pui.

Gudel este o companie germana, infiintata in anul 1980. Cu o experienta de peste 30 de ani, Gudel este lider de piata in domeniul automatizarii si logisticii pentru industria alimentara, dezvoltand linii complete sau module individuale personalizate, urmand exact cererile clientilor. Proiectele sunt executate in locatii moderne din Germania si Ungaria.

citeste mai mult

Noax

Istoria companiei Noax dateaza din 1990, cand fondatorii companiei au ajuns la concluzia ca, datorita progreselor in automatizare, firmele din productie au nevoie de echipamente hardware deosebit de robuste. Acest fapt i-a determinat sa proiecteze calculatoarele industriale perfect etanseizate, care pot fi utilizate in orice mediu industrial.

Noax Technologies se numara printre cei mai importanti producatori din Europa de calculatoare industriale perfect compacte, robuste si fiabile. Compania proiecteaza si dezvolta solutii hardware pentru medii extrem de dure, precum si pentru medii sensibile, unde igiena este un factor major.

Gama Noax de produse include PC-uri industriale sigilate etans , PC-uri care se adreseaza domeniului medical, terminale de cantarire pentru cele mai diverse domenii de aplicare, dispozitive periferice si accesorii.

citeste mai mult

Quadrox

Quadrox este unul dintre principalii furnizori de solutii video pentru securitate, la nivel mondial. Gama de solutii de supraveghere video si antifrauda destinate retailului asigura o infrastructura eficienta prin care firmele din retail pot elimina furturile de produse din magazine.

Principalele clase de produse Quadrox oferite de compania noastra: solutii de de supraveghere video si antifrauda, solutii de analiza si numarare a vizitatorilor.

citeste mai mult

Ratio-tec

Fiind una dintre cele mai importante companii in domeniul sistemelor de gestiune a banilor, Ratiotec ofera o selectie cuprinzatoare de produse de inalta calitate care sa permita bancilor si comerciantilor o procesare eficienta a numerarului.

Compania, cu sediul in Germania, dezvolta produse inovatoare pentru procesarea sigura a banilor. Gama de produse include echipamente de verificare, numaratoare de bancnote de inalta performanta, precum si cantare de bani si sisteme de numarare si sortare de monede. Toate produsele sunt testate in mod regulat cu privire la securitate.

Printre clientii Ratiotec se afla bine-cunoscute companii din mai multe tari. In conformitate cu deviza companiei "We support retail", fiecare efort se face pentru a gasi o solutie potrivita pentru fiecare client si pentru a asigura procesarea de numerar fara probleme si in conditii de siguranta.

citeste mai mult

Symphony EYC

Symphony EYC (fosta Aldata) este un furnizor global de solutii si servicii pentru companiile din Retail, Distributie si Producatie. Suita Omni-Shopper de la Aldata inregistreaza, consolideaza si optimizeaza interactiunea consumatorilor de-a lungul canalelor de achizitie, a.i. companiile sa poata construi strategii de marketing eficiente, care sa asigure angajarea si satisfactia consumatorului. Infiintata in 1988, Aldata a inregistrat un record de neegalat in livrarea unor proiecte de succes pentru cele mai mari branduri din retail, companii nationale de vanzari en-gross si distributie si lanturi de magazine regionale.

citeste mai mult

UBS

Compania UBS a fost infiintata in anul 1994 si a ajuns, intr-un timp foarte scurt, sa ofere solutii complexe in domeniul codarii si identificarii automate. Experienta si cunostiintele acumulate in printing-ul automat si sisteme de identificare sunt punctele de focus in strategiile create pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor in domeniile etichetare, codare si marcare.

In prezent, UBS este lider pe piata de etichetare, codare si marcare, pozitie dovedita de acoperirea nationala si internationala, de oferta completa de solutii de identificare automata, cat si de portofoliul de clienti in crestere care beneficiaza de produsele marca UBS.

citeste mai mult

VIF

Cu o experienta de peste 30 de ani, compania VIF este lider de piata incontestabil in Franta dar si un jucator mondial important in domeniul sistemelor informatice pentru industria alimentara: 450 de clienti in Franta, Brazilia, Elvetia, Luxemburg, Spania, Maroc. Pe zona de aplicatii informatice pentru industria carnii, VIF detine o cota de piata de 80-90% in Franta si creste puternic, prin parteneriate si prezenta proprie, in alte tari din America de Sud si Asia. VIF are competente in domeniul sistemelor informatice complexe, cu rol de consiliere si de asistenta, de punere in aplicare a arhitecturii materiale: a retelelor, a conexiunilor automate, informatica industriala, periferice, citirea codurilor de bare, identificare prin radio frecventa, etc. VIF acopera ansamblul de procese de la fabricare la gestiunea fluxurilor fizice in fabrici, de la gestiunea comerciala la logistica si la pregatirea comenzilor, de la aprovizionare la contabilitate. De asemenea solutiile VIF pot fi complementare, pe functiile specializate domeniului agroalimentar, pentru un sistem ERP deja implementat.

citeste mai mult

Wincor-Nixdorf

Wincor-Nixdorf este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de solutii IT pentru retail, oferind clientilor sai echipamente POS in diverse configuratii, precum si diverse solutii informatice de vanzare, gestiune, raportare si culegere de date. Compania are peste 6000 de angajati si reprezentante in 40 de tari si dezvolta, in mod consecvent, activitati orientate catre cele mai recente cerinte si standarde internationale.

Wincor-Nixdorf este lider in Europa si  numarul 3 in lume in domeniul sistemelor electronice programabile POS (Eposs) si numarul 2 in Europa si in intreaga lume in domeniul bancomatelor.

Portofoliul companiei este centrat in jurul optimizarii proceselor de afaceri in companiile de retail si in banci, implementand solutii care determina reducerea costurilor si imbunatatirea serviciilor catre clientul final.

Compania ofera solutii complexe  care se adreseaza diverselor domenii de activitate, precum retailul, domeniul financiar, societati postale si de loterie, domeniul hotelier, transport si administratie publica etc.

Wincor-Nixdorf este prezent in aproximativ 100 de tari, avand filiale proprii in 41 dintre acestea si totalizand peste 9.000 de angajati care lucreaza la nivel de grup. Wincor-Nixdorf dispune de facilitati de productie la Paderborn, Germania, si in Singapore, Shanghai si Sao Paolo.

citeste mai mult

Zebra

Lider global, cunoscut pentru inovatia si siguranta pe care le ofera clientilor, Zebra construieste identitatea virtuala a companiilor pentru a le aduce plus-valoare. Compania are un portofoliu extins de solutii de marcare si printare, inclusiv RFID si localizare in timp real, ceea ce imbunatateste actiunile de business ale companiilor.

citeste mai mult