loader Please wait...
close box

NOUTATI

XC 300, XC 800, MC 500 de la Bizerba. Nu doar pe hartie, pe viu! 11.04.2017

 

 

 

 

 

 

 

In cei peste 25 de ani de cand s-a fondat compania noastra, a trecut indeajuns de mult timp incat sa stim ca partenerii nostri au incredere in noi. Si totusi, testele nu s-au inventat degeaba: e bine sa fiti cu adevarat convinsi ca unul dintre cantarele mentionale mai sus - XC 300, XC 800, MC 500, cantare multifunctionale de la Bizerba, este exact ceea ce va trebuie.

 

Asadar, daca business-ul dumneavoastra este in retail, food sau non-food, daca aveti nevoie de un echipament multifunctional, va asteptam la noi, pentru a-l testa si pentru a va oferi la fata locului toate detaliile necesare si o oferta pe care sa n-o puteti refuza.

 

XC 300, un produs marca Bizerba 3 in 1: etichetator, POS si cantar

Cu un design compact, XC 300 este perfect adaptat pentru brutarii, bacanii, supermarket-uri, precum si in logistica, in oficii postale sau alte zone non-food (magazine DIY, florarii etc.). Produsul ofera, inca de la o prima privire, o multitudine de avantaje: viteza de print de 150 mm/s, incarcare cu hartie extrem de facila, diametrul rolelor poate ajunge pana la 120 mm, touch screen de mai multe dimensiuni (10.1’’, 15.6’’), iar ca sistem de operare functioneaza atat cu Linux, cat si cu Windows si, optional, poate fi dotat cu modul wireless.

 

PC scale- XC 800  - cantarul pentru vanzare asistata sau autoservire, care poate fi utilizat si ca etichetator, avand o imprimanta functionala (cu posibilitate de utilizare etichete, linerless si bon)

 

Cu noul cantar MC500, nu numai ca a fost dezvoltat un cantar impresionant vizual, dar si o combinatie perfecta de design si functionalitate. Bizerba acorda o atentie deosebita si persoanelor cu dizabilitati, iar constructia acestui device ofera facilitati sporite de manipulare pentru persoanle cu handicap (in scaune cu rotile). Cantarul MC500 este ideal pentru zonele de legume - fructe din cadrul supermarketurilor si al hipermarketurilor. Cantarul se monteaza direct pe podea, este independent de orice alt corp de mobilier si poate fi integrat in conceptul de magazin deja existent. Interactionand cu cea mai moderna tehnologie din domeniul imprimantelor, veti fi mereu pregatiti pentru gestionarea fluxului ridicat de clienti.

 

 

Contactati-ne, asadar, pentru a face cunostinta cu noile cantare performante de la Bizerba! Colegii nostri de la vanzari, va vor raspunde prompt!