loader Please wait...
close box

NOUTATI

RBC la Expo-Conferinta Meat&Milk 2017 13.06.2017

 

 

 

 

In zilele de 25 si 26 mai 2017, la Hotel Alpin din Poiana Brasov, au avut loc lucrarile celei de-a VI-a editii a Expo-Conferintei Internationale Meat & Milk, organizata de agentia infoGROUP Media Invest si revista Meat.Milk. Manifestarea din acest an s-a derulat sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficienta intr-un nou peisaj economic”, reunind ca de fiecare data elita sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei si de pe plan mondial, precum si din domeniile conexe.

 

In cadrul evenimentului s-a dezbatut problematica la zi a sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei, puse in context national si international, s-au discutat ultimele noutati tehnologice, stiintifice, de sanatate animala si siguranta alimentului, ultimele tendinte de piata, s-a intrat in dialog direct cu reprezentanti ai autoritatilor, cu presedintii principalelor asociatii profesionale, cu parlamentari europeni si invitati din strainatate.

 

Prima zi a Expo-Conferintei Internationale Meat & Milk 2017 a purtat titlul ”Succesul, conditionat de capital, noi viziuni si noi tehnologii”.

 

Compania RBC a fost prezenta la Expo-Conferinta Meat&Milk 2017. Razvan Chirpisizu, Food Industry IT Solution Manager in cadrul companiei RBC a sustinut prezentarea intitulata: „Solutii integrate. Parteneri pentru dezvoltarea companiei dumneavoastra”. Cei 25 de ani de experienta recomanda RBC drept compania care investeste resurse importante pentru inovatie si pentru mentinerea standardelor inalte de calitate a serviciilor si produselor. S-a prezentat sistemul VIF TRACE, ce include o familie de solutii software care raspund provocarilor complexe din industria alimentara. Cu procese operationale implementabile in mai putin de 30 de zile, solutia din portofoliul RBC este aleasa de cele mai exigente si competitive companii si contribuie la accelerarea rentabilitatii investitiei.

 

O alta solutie din portofoliul RBC prezentata in cadrul Expo-Conferinta Meat&Milk 2017 a fost Etiqette. Dezvoltata de catre specialistii RBC, solutia permite colectarea si administrarea datelor, in mod informatic, de la etichetatoarele si/ sau verificatoarele de greutate conectate in sistem. Arhitectura este de tip server client, permitand conectarea mai multor etichetatoare in acelasi timp.

 

S-a discutat si despre faptul ca RBC pune la dispozitia firmelor un sistem complet de management al depozitelor, alcatuit dintr-un software complex, echipamente performante si servicii la cele mai inalte standarde de calitate. Punctul forte al echipei RBC consta in asigurarea unui pachet complet de servicii pentru clientii sai. Warehouse Management System (WMS) este un sistem de management IT care ofera utilizatorilor posibilitatea de a urmari activitatile specifice din depozit si de a controla stocurile in timp real. Astfel, administrarea fluxului de materie prima si marfuri – fizic si scriptic, de la intrarea lor in depozit si pana la iesire, va deveni o activitate eficienta, executata in timp util.