loader Please wait...
close box

NOUTATI

Feliatoarele manuale de la Bizerba 26.11.2015

Feliatoarele manuale de la Bizerba reprezinta un standard de igiena, siguranta, energie si performanta. Sunt concepute tinandu-se seama de nevoile in exploatare, asa incat fiecare noua generatie de feliatoare reprezinta o suma de detalii perfect gandite. Feliatoarele  Bizerba se bazeaza pe metode inovative de utilizare a materialelor din care sunt facute echipamentele, precizie in manufacturare si usurinta in utilizare.

 

Clasa de feliatoare gravitationale GSP

 

In macelariile si brutariile moderne de retail, in vanzarile mobile, precum si cel mai frecvent in departamentele cu specialitati din retail, activitatea dedicata clientilor ar trebui sa fie la cele mai inalte standarde, iar personalul ar trebui sa fie extrem de eficient. Prin urmare, trebuie sa existe un efort concentrat pentru a diminua sarcinile de rutina ale angajatilor. Feliatoarele manuale GSP cu alimentare gravitationala, de la Bizerba, ofera solutia potrivita pentru fiecare situatie si salveaza mult timp. Sunt puternice in sarcinile profesionale constante si in aplicatiile universale. Sunt ideale pentru produse voluminoase si grele: mortadela, bucati mari de sunca, paine si legume dure.

 

Clasa de feliatoare verticale VS 12

 

Feliatoarele din gama VS 12 reprezinta echipamente de top pentru macelarii, magazine alimentare, restaurante si pentru catering. Acest model profesional este caracterizat prin dimensiunile sale compacte, durata lunga de viata si motor puternic cu un consum minim de energie. Echipamentele prezinta un design minimalist si o structura care permite o curatare usoara.  Ele asigura o manipulare ergonomica si facila de catre operator. Feliatoarele din clasa VS 12 reprezinta un standard de igiena, siguranta, energie si performanta.

 

Feliatorul Validoline Flex de la Bizerba

 

Puternic, igienic si eficient feliatorul Validoline VSC 280 este deosebit de bine adaptat pentru a fi utilizat la scara industriala. O masina perfect compacta, feliatorul taie perfect mezeluri, branz, carne, legume, paine si multe altele fara probleme. Prezentat la pachet cu un cantar din clasa K-flex, tot de la Bizerba, Validoline Flex reprezinta noua generatie de dispozitive integrate in procesul de vanzare cu amanuntul. Echipamentul prezinta o serie de caracteristici deosebit de importante: maxima flexibilitate, intretinerea si curatarea accesibile, ergonomie si precizie. Este primul cantar Bizerba cu scara de pana la 6 kg aprobata metrologic si ofera o solutie integrata a mai multor componente precum felierea si cantarirea simultana, imprimanta, ecranul touch screen, toate acestea reducand semnificativ spatiul pe care l-ar fi necesitat fiecare separat. Capacul lamei inovatoare a feliatorului este foarte usor de asamblat si detine un sistem inteligent de blocare rapida.

 

Nu in ultimul rand, solutia ofera o eficienta energetica ridicata ca urmare a consumului in functie de sarcina, dar si a materialului din care este construita carcasa masinii, ce permite dispersia rapida a caldurii produse de motor. Aceasta caracteristica duce si la o crestere a duratei de viata a motorului.