loader Please wait...
close box

NOUTATI

Diavist a achizitionat al doilea feliator A406 FB de la RBC 29.01.2016

 

Compania Diavist Product a fost infiintata in anul 2000 si are ca profil de activitate productia si comercializarea preparatelor din carne.

 

Experienta si traditia romaneasca, dar si noua tehnologie occidentala au fost combinate cu succes si au facut din Diavist Product o companie care ofera partenerilor sai un portofoliu complex de produse, servicii flexibile si relatii dinamice. Compania produce o gama diversificata de salamuri si carnati, specialitati din carne fierte - afumate, precum si produse cu un grad complex de prelucrare din gama crud uscate.

 

La inceputul acestui an, compania Diavist Product a decis sa achizitioneze cel de-al doilea feliator A406 FB, marca Bizerba, de la RBC. Cu ajutorul acestui echipament de feliere complet automat pot fi feliate in portii precise carne, carnati, branza. Utilizatorul trebuie doar sa introduca produsul si sa selecteze un program de feliere. Echipamentul feliaza automat si raspandeste sau stivuieste feliile pe banda transportoare, intr-o forma prestabilita, ducandu-le catre masina de ambalare. Banda transportoare este usor de demontat, disponibila in diferite dimensiuni, putand astfel asigura o conexiune optima cu masina de ambalare. Feliatoarele A406 FB marca Bizerba reprezinta un standard de igiena, siguranta, energie si performanta. Sunt concepute tinandu-se seama de nevoile in exploatare, ofera operarea confortabila, ergonomica si in conditii de siguranta.