loader Please wait...
close box

NOUTATI

ZXP 7 PRO, imprimante cu card de la Zebra, inseamna calitate si capacitate sporita 29.02.2016

Noua serie PRO de la Zebra vine in intampinarea nevoilor afacerilor din retail, educatie, institutii de stat sau HORECA pentru aplicatii cu volum crescut. Realizata tinand cont de punctele forte ale seriei precedente, ZXP 7, seria PRO propune solutii de print scalabile si flexibile.

 

Seria ZXP 7 PRO are o capacitate mai mare de input si output – poate cuprinde pana la 250 de carduri de plastic – prin urmare puteti produce cantitati mai mari, fara a fi nevoie de supervizarea constanta de catre un angajat:

 

 

  • Secventialitate imbunatatita: primul card introdus, primul card care iese - pe masura ce cardurile sunt produse, nu mai este nevoie sa se verfice si sa se sorteze cardurile.
  • Incarcarea facila a materialelor: utilizatorii pot incarca usor si rapid informatia, gata oricand sa colecteze cardurile imprimate. Cu 750 de imagini disponibile pe fiecare curea de imprimare, nu se mai pierde timp deloc si nu mai exista intreruperi in productie.

 

 

Seria ZXP 7 PRO este usor de folosit, produce mai multe carduri in mai putin timp si este mai ieftina decat alte imprimante din categoria sa. Bine de stiut, nu?