loader Please wait...
close box

NOUTATI

Malina a achizitionat un feliator A406 de la RBC 02.03.2016

Compania Malina a inceput activitatea in anul 1996 cu un magazin alimentar si cu dorinta de aduce pe mesele oltenilor produse pe gustul lor. Compania a crescut de la un magazin, la propria carmangerie, apoi la fabrica si la reteaua de magazine de astazi. Astazi a depasit demult granitele Olteniei si este in plin proces de dezvoltare.

 

In prezent, compania Malina cuprinde: Fabrica de Mezeluri, o retea de distributie extinsa in 14 judete, o retea de magazine proprii sub doua branduri: Malina si sloganul „Mezeluri de bun gust”.

 

Fabrica de Mezeluri Malina este situata in Caracal si este o unitate moderna de productie, unde se folosesc cele mai noi tehnologii pentru a crea produse de calitate, cu un gust autentic.

 

Anul 2014 a marcat extinderea fabricii pentru a acoperi cererea de tine pasul cu dezvoltarea retelei de magazine si distributia. Produsele sunt disponibile atat in reteaua proprie, cat si in magazinele traditionale din mai multe judete ale tarii. De asemenea, compania detine parteneriate cu Metro Cash & Carry, Profi si Carrefour-Artima . Incepand cu toamna anului 2014, produsele Malina sunt disponibile pe galantar si in tari din Uniunea Europeana precum Spania, Italia, Belgia, Anglia, Grecia, Cipru, Austria si Germania.

 

La inceputul acestui an, compania Malina Lux a decis sa achizitioneze un feliator A406 FB, marca Bizerba, de la RBC. Cu ajutorul acestui echipament de feliere complet automat pot fi feliate in portii precise carne, carnati, branza. Utilizatorul trebuie doar sa introduca produsul si sa selecteze un program de feliere. Echipamentul feliaza automat si raspandeste sau stivuieste feliile pe banda transportoare, intr-o forma prestabilita, ducandu-le catre masina de ambalare. Banda transportoare este usor de demontat, disponibila in diferite dimensiuni, putand astfel asigura o conexiune optima cu masina de ambalare. Feliatoarele A406 FB marca Bizerba reprezinta un standard de igiena, siguranta, energie si performanta. Sunt concepute tinandu-se seama de nevoile in exploatare, ofera operarea confortabila, ergonomica si in conditii de siguranta.