loader Please wait...
close box

NOUTATI

Parteneriatul strategic intre Google si Zebra promoveaza nevoile companiilor 13.06.2017

 

 

 

 

 

 

 

In ultimul an, Zebra si Google au stabilit un strans parteneriat strategic in jurul unui interes reciproc comun - de a aduce permanent imbunatatiri si noi beneficii companiilor. Este posibil sa fi auzit recent ca Google si-a retras marca de pe Android For Work, AFW, care este acum pur si simplu descrisa drept "caracteristicile companiei Android". Ideea este ca aceste caracteristici sunt incorporate in toata aparatura Android si nu e ceva special care se adauga ulterior.

 

Inginerii Google si Zebra se intalnesc periodic pentru a vorbi despre nevoile companiilor si despre "COSU", acronimul pentru dispozitivele de unica folosinta detinute de corporatie (Corporate-Owned Single-Use devices). 

 

Specialistii Zebra consiliaza asupra functiilor ce ar trebui sa fie incorporate in Android, stiind, in acelasi timp ca Androidul nu va incorpora niciodata totul, astfel incat va oferi o solutie pentru extensii - in cazul Zebra prin Mobility DNA.

 

Reprezentantii Zebra au fost, de asemenea, invitati sa aiba o prezentare la recentul Summit al partenerilor Android din Londra. In timpul evenimentului de 2 zile, specialistii Zebra au fost invitati pe scena pentru o sesiune comuna inainte de incheierea conferintei Google.

 

Ca urmare a acestui parteneriat strategic, Google a fost de acord sa aduca un vorbitor principal la evenimentul Zebra Appforum2017. Asigurati-va, asadar, ca locul dumneavoastra la evenimentul din acest an este securziat!