loader Please wait...
close box

NOUTATI

Bizerba la POWTECH: Solutii robuste pentru medii exigente 13.07.2017

 

Pentru prima data in multi ani, Bizerba va expune la expozitia POWTECH din Nürnberg (Germania). In perioada 26-29 septembrie 2017, compania isi va prezenta solutiile de cantarire si umplere, precum si cele hardware si software pentru aplicatii industriale (Standul 3-531). Accentul se va pune pe solutii extrem de rezistente si dure, proiectate pentru cerintele zonelor care au conditii dificile de lucru.

 

 

Atunci cand e vorba de praf si nisip, echipamentele sunt supuse unor conditii foarte dificile de functionare. Prin urmare, focusul Bizerba la expozitia din acest an este sa expuna echipamente care sunt deosebit de rezistente in fata lichidelor inflamabile si corozive si care se preteaza, de asemenea, la utilizarea in medii exigente, inclusiv zone explozive.

 

 

 

 

Sigure chiar si in zonele explozive

 

Sistemul de umplere semi-automat FSL-PRO S asigura umplerea si cantarirea chiar si a produselor dificile, care sunt inflamabile, corozive sau spumoase. Prin urmare, echipamentul poate fi utilizat pentru vopsele si lacuri, substante chimice, petrochimice, materiale de constructii, farmaceutice si industria alimentara.

Acest echipament flexibil cantareste cu o precizie de 1 gram.

 

Terminalul de cantarire iS50-Ex, care poate fi folosit si in zonele explozive, dispune de un ecran complet de 7", cu ecran suplimentar, intarit pentru protectie sporita la impact. O multitudine de optiuni simple de introducere a datelor faciliteaza operatiunile de distribuire, numarare si verificare a tolerantei. Insotind terminalul de cantarire, Bizerba va prezenta un terminal robust - iL Economy 300F / SP Type2 - care poate cantari pana la 300 kg in medii diferite. Modelul pentru medii uscate este realizat din otel galvanizat, cu o celula de incarcare din aluminiu, in timp ce modelul pentru zonele umede este realizat complet din otel inoxidabil. Pentru protectia impotriva zonelor umede, acesta din urma indeplineste clasa de protec?ie IP68 si dispune de protectie integrata impotriva supraincarcarii.

 

Echipamente robuste pentru cazuri de utilizare multipla

PC-ul industrial iS75 poate fi folosit si in medii de productie dificile. Fabricat din otel inoxidabil, unitatea are un ecran multifunctional robust, cu rezolutie HD, pentru o introducere usoara a datelor. Pe langa de clasele de protectie IP65 si IP69, solutia este adaptata la retea si dispune de un ecran tactil rezistent la zgarieturi. Datorita filmului laminat de protectie impotriva socurilor, ecranul va ramane intact chiar daca este utilizat cu manusi dure. Software-ul industrial Bizerba BRAIN2 asigura un flux de lucru sincronizat si un proces fiabil de captare a datelor. Cu structura sa modulara, software-ul BRAIN2 poate fi adaptat la cerinte personalizate rapid si usor.