loader Please wait...
close box

NOUTATI

Noul scaner performant MP7000 de la Zebra 16.10.2017

Acum puteti beneficia de o experienta de neegalat la casa, chiar si in cele mai aglomerate magazine!

 

Acum aveti posibilitatea sa raspundeti cu brio celor mai exigente cerinte! Noua generatie de scanere Zebra MP7000 este ideala pentru benzile aglomerate de la casele de marcat.

 

Modelul MP7000 dispune de multiple functii care duc performanta si simplitatea la nivelul urmator, permitand efectuarea mai rapida a platilor la benzile de self-check-out sau la cele cu operator, imbunatatind productivitatea casieriei, numarul de produse scanate si experienta cumparatorului. O investi?ie inteligenta, MP7000 ofera un cost total de proprietate (TCO) de neegalat, asigurand un timp maxim de utilizare si un consum minim de energie, totul impachetat intr-un design usor de utilizat, cu mai putine componente. In plus, prin aplicatiile de gestionare de la Zebra, puteti manevra de la distanta toate scanerele MP7000, indiferent unde se afla.

 

Cele mai bune performante

 

Performanta de scanare fara precedent la cele mai aglomerate cozi

Benzile de cumparaturi nu se vor opri si veti procesa mai multe tranzactii. Aceasta tehnologie avansata de scanare permite casierilor sa capteze practic orice cod de bare instantaneu, in orice conditii, indiferent de lizibilitatea codurilor si de tehnologia de tiparire folosita.

 

Volumul mare de scanare maximizeaza viteza de procesare a tranzactiilor

MP7000 este cel mai mare scaner de volum din clasa sa si permite lucratorilor sa se deplaseze usor, sporind productivitatea muncii si experienta cumparatorului.

 

Scanerul lateral pentru client creste productivitatea

Cu scanerul lateral optional, clientii pot scana simultan cupoane mobile, carduri de loialitate si articole cumparate in ultima clipa, fara a incetini casierul.

 

Cel mai bun cost total de proprietate (TCO)

 

Consum redus de energie in industrie

Sistemul inteligent de iluminare consuma pana la 60% mai putina energie decat alte scanere, reducand in mod considerabil consumul de energie si costurile.

 

Durabilitate pentru o perioada maxima de functionare

Cu o tehnologie solida, MP7000 nu are componente in miscare, generand cele mai putine defectiuni din aceasta clasa. Rezultatul? Mai pu?ine reparatii, durata maxima de intretinere si costul redus al proprietatii (TCO).

 

Usor de intretinut

Modelul MP7000 a fost proiectat cu mai putine componente si carcasa poate fi scoasa fara instrumente. Ca urmare, fiabilitatea este mult imbunatatita, exista mai putine componente de depozitat si este nevoie de mai putin timp pentru reparatii.

 

Inovare POS

 

Suport integrat pentru Digimarc®

Abilitatea de a scana produsele in sistem Digimarc, din orice unghi, inseamna un check-out mai rapid, reducandu-se timpul pe care il petrec clientii la coada.

 

Captarea imaginii

Camera integrata poate captura imagini de cecuri, chitante, facturi de utilitati sau elemente care nu sunt in fisiere.

 

Iluminare inteligenta

Iluminarea MP7000 se activeaza numai cand in zona de scanare exista un item de scanat. Si din moment ce iluminarea este incastrata, este practic invizibila, nederanjand casierii sau cumparatorii.

 

Suport integrat pentru EAS (Electronic Article Surveillance)

Suporta sistemul electronic de supraveghere a articolelor pe care il aveti instalat.