loader Please wait...
close box

NOUTATI

Seria de imprimante industriale de ultima generatie - Zebra ZT600 17.10.2017

Imbunatatind mostenirea modelelor predecente din seria Xi, ZT610 si ZT620 combina durabilitate robusta si performante exceptionale pe o platforma prietenoasa, pregatita pentru viitor. Imprimantele sunt concepute pentru a va ajuta sa aveti rezultate performante in peisajul tehnologic si de afaceri al zilelor noastre, care evolueaza atat de rapid. Asadar, daca sunteti preocupat de cresterea cerintelor liniei de productie, cresterea complexitatii operationale, integrarea sistemelor disparate sau controlul costurilor investitionale, imprimantele industriale din seria ZT600 sunt solutia pentru dumneavoastra acum si in anii urmatori.

 

Imprimantele industriale Zebra sunt bine-cunoscute pentru durabilitatea lor, viteza rapida de imprimare, durata lunga de viata si fiabilitatea de neegalat. Seriile ZT610 si ZT620 au la baza aceasta mostenire, adaugandu-li-se cele mai avansate caracteristici. Pentru a va mentine operatiunile fara probleme intr-o gama larga de aplicatii, imprimantele din seria ZT600 ofera:

 

Fiabilitate in cele mai dure medii

 

Imprimantele din seria ZT600 sunt construite astfel incat sa reziste celor mai exigente conditii industriale, eliminand practic intreruperile operationale datorate defectiunilor imprimantei. Mai mult, acestea va indeplinesc nevoile de productie de mare volum, zi si noapte, la o calitate superioara a imprimarii si o viteza sporita.

 

Imprimare de invidiat pentru micro-etichete de cea mai buna calitate

 

Datorita capitatii de inregistrare la o calitate superioara si ajustarii imprimantei, ZT610 ofera posibilitatea de a tipari etichete de pana la 3 mm la 600 dpi – fie ca e vorba de placi de circuite, chips-uri sau componente miniaturale.

 

Configurare, utilizare, intretinere si depanare usor de realizat

 

Aplicatii Link-OSR intuitive si caracteristici de proiectare prietenoase cu utilizatorii simplifica totul in implementarea zilnica, intretinere si depanare. Compatibilitatea cu alte sisteme si tehnologii de imprimare simplifica integrarea si gestionarea, in timp ce senzorii de la bord ofera diagnostice si rezolva problemele de depanare, astfel incat utilizatorii sa nu trebuiasca sa apeleze la service pentru orice problema minora.

 

Platforme extrem de adaptabile, pregatite pentru viitor

 

Ultimul lucru de care aveti nevoie este o tehnologie care va fi depasita in cativa ani. Acesta este motivul pentru care seria ZT600 are un design adaptabil care permite comunicarea, gestionarea media si alte upgrade-uri in domeniu, pentru a fi compatibila cu echipamentele de software management SOTI si AirWatch, precum si cu aplicatii Link-OS care simplifica update-urile si reconfirgurarile dupa necesitati.

 

Componentele built-in ce gestioneaza termo-reglarea elimina ventilatoarele de racire, blocand praful si resturile, pentru o imprimarea fara probleme chiar si in medii dificile. Mecanismul de imprimare de calitate si componentele interne sunt proiectate cu meticulozitate pentru a asigura performante si fiabilitate remarcabile. Este cea mai performanta imprimanta de inalta rezolutie din clasa sa pentru micro-etichete. Cartusul cu durata lunga de viata, reduce costurile de inlocuire si mareste durata de functionare a imprimantei.

 

Profilul Link-OS Manager Enterprise permite administratorilor sa monitorizeze imprimanta printr-o interfata legata la internet.

 

Consumabile Zebra de exceptie

 

Consumabilele de imprimare pot afecta totul, de la durata de viata a capului de imprimare la eficienta operationala. De aceea echipa Zebra proiecteaza, produce si pregateste cu rigurozitate propria linie de consumabile de imprimare termica, pentru a asigura performanta imprimantei dumneavoastra.