loader Please wait...
close box

RBC IQ

Solutii RBCRomanian Business Consult este expert in solutii informatice pentru retail si industrie, oferind clientilor sai o gama larga de echipamente performante si solutii de ultima generatie care ajuta companiile sa economiseasca resurse si sa isi eficientizeze fluxurile. RBC este in prezent integrator si furnizor de solutii, dezvoltandu-si continuu portofoliul, serviciile, competentele si pastrand intotdeauna  orientarea catre furnizarea unor solutii care sa sprijine afacerile clientilor nostri.

Gratie portofoliului extrem de generos de produse si solutii, putem raspunde prompt unor nevoi de business variate, provenind de la companii de dimensiuni mici, medii si mari, ce activeaza in multiple industrii. Prin prisma parteneriatelor incheiate de-a lungul timpului, compania RBC detine in prezent in portofoliu solutii renumite la nivel mondial. Totodata, compania a investit constant in departamentul propriu de Cercetare-Dezvoltare, pentru a veni catre clientii sai cu solutii adaptate nevoilor si bugetelor acestora.


Suita de aplicatii dezvoltate de catre RBC, reunite sub brandul RBC – Solutii IQ, sintetizeaza, de fapt, o suma de bune practici in industriile in care compania a furnizat de-a lungul timpului solutii principalilor jucatori. Suita RBC – Solutii IQ se bazeaza pe un knowledge important acumulat de specialistii nostri si cuprinde urmatoarele solutii:


Solutia de gestiune a depozitelor
Solutia de gestiune a productiei
Solutia de gestiune integrata a cantarelor si datelor de cantarire
Solutia de gestiune integrate a etichetatoarelor si datelor de etichetare
Solutia de plata cu mobilul
Solutia Digital Signage