loader Please wait...
close box

RECOMANDARI & STUDII DE CAZ

Retail

Penny

"Rewe Romania lucreaza cu RBC inca din 2005 si, de atunci, toate cerintele ne-au fost indeplinite cu mult profesionalism. Pe parcursul intregii colaborari, am primit servicii de calitate excelenta si am beneficiat de o retea de service dezvoltata si foarte bine organizata. Munca lor determina intr-o mare masura calitatea serviciilor pe care le oferim."

IT Manager

Lidl

"Inca din 2005, RBC ne-a demonstrate ca poate obtine rezultate imediat, muncind cu responsabilitate si venind in intampinarea nevoilor noastre cu solutii tehnologice inovative. Le recunoastem toate eforturile de a respecta deadline-uri stranse si de a rezolva probleme complicate care, uneori, ies din sfera contractuala."

Carrefour

"Apreciem cu adevarat faptul ca, in momente de criza, RBC a avut resursele de a munci atat cat este nevoie pentru a duce la bun sfarsit task-urile si deadline-urile impuse. Partenerii nostri de la RBC au inteles rapid care era problema si au raspuns mereu in consecinta."
Alex Matei
Directia Executiva Carrefour Romania

Douglas

"In retail, dar si in alte domenii, nevoia de solutii si tehnologii moderne de vanzare si gestiune a activitatii este evidenta. Noi am ales sa lucram cu cei mai buni. Compania RBC ne-a livrat permanent cele mai bune solutii, echipamente si servicii care au raspuns intotdeauna optim nevoilor noastre."
Ema Toza
Commercial Manager

Decathlon

"Inca din 2009, odata cu deschiderea primului magazin Decathlon in Romania, RBC a fost un partener de incredere pentru noi. Ne-a livrat de-a lungul timpului solutii complete (hardware si software) si serviciile de service si mentenanta aferente. Recomandam cu incredere RBC, datorita calitatii serviciilor si profesionalismului dovedite pe tot parcursul colaborarii noastre."
Marian Diaconu
IT Manager

Carrefour

"Un business de succes se construieste cu parteneri de incredere. Solutiile integrate, software si hardware, oferite de RBC, stau la baza serviciilor de calitate cu care clientii Carrefour s-au obisnuit."
Andreea Mihai
Director Marketing

Calibra M&D Impex

"Consultantii de la RBC ne-au propus o solutie completa, hardware si software, pentru gestiunea magazinelor Calibra si ne-au oferit totodata consultanta cu privire la organizarea eficienta a fluxurilor din firma noastra. Solutia Retail IQ este exact solutia de care aveam nevoie – robusta, eficienta si foarte intuitiva."
Ana Maria Radoi
Manager Retail

Dedeman

"Activitatea complexa desfasurata in cele 40 de magazine Dedeman si gestionarea numarului mare de articole de feronerie au impus necesitatea unei solutii de tip „do it yourself”. Consultantii RBC au dovedit profesionalism in abordarea necesitatilor noastre. Solutia de numarare implementata de RBC este exact solutia de care aveam nevoie – robusta, eficienta si foarte intuitiva. "
Ovidiu Gavrila
Director IT

Agroli Group

"Recomandam solutia RetailIQ oferita de compania Romanian Business Consult, precum si serviciile de analiza de business, consultanta, proiectare si implementare, asistenta in organizarea proceselor si asistenta tehnica ulterioara instalarii. Suntem foarte multumiti de faptul ca procesele noastre de business s-au eficientizat la toate nivelurile: vanzare, gestiunea magazinelor, gestiunea stocurilor, rapoarte si analize multiple in baza carora putem lua decizii referitoare la activitatea din fiecare magazin sau global, din intregul lant de retail. Apreciem solutia RBC ca fiind o aplicatie robusta, matura si usor de operat, instalata pe echipamente fiabile, care confera consistenta si coerenta datelor si permite o analiza manageriala fina, detaliata."
Andreea Parvulescu
Retail Chain Coordinator

Mega Image

"Apreciem solutia RVM (colectare a ambalajelor) oferita de RBC ca fiind una matura, robusta, fiabila, ergonomica si usor de utilizat, o inovatie tehnologica care va revolutiona procesele din retail. Am fost incantati de nivelul calitativ al serviciilor oferite de acestia, de profesionalismul si promptitudinea dovedita, de modul profesionist de comunicare, analiza si relationare prin care echipa RBC a inteles sa ne sprijine in activitatile noastre. "
Raluca Pavel
Marketing Manager

Mega Image

"RBC: tehnologie de varf, combinata cu o capacitate de implementare de calibru, aplicata intr-un business de retail de succes, cum este recunoscuta astazi a fi activitatea Mega Image."
Raluca Alexandrescu
Marketing Manager

Logistica & Distributie

Calibra M&D Impex

"Consultantii de la RBC ne-au propus o solutie completa, hardware si software, pentru gestiunea magazinelor Calibra si ne-au oferit totodata consultanta cu privire la organizarea eficienta a fluxurilor din firma noastra. Solutia Retail IQ este exact solutia de care aveam nevoie – robusta, eficienta si foarte intuitiva."
Ana Maria Radoi
Manager Retail

Scandia Food

"Consultantii de la RBC Logistic Solutions ne-au propus nu numai software si hardware WMS, ci au venit cu o solutie completa, cuprinzand inclusiv configurarea depozitelor, algoritmi inteligenti de etichetare a rafturilor, reamenajarea zonei de picking, consultanta in implementarea acestora si rezultate imediate in eficientizarea business-ului.
Datorita competentelor in IT si Logistica, consider ca am colaborat cu una dintre cele mai bune echipe de profesionisti WMS din Romania. Consultantii RBC Logistic Solutions au fost pas cu pas alaturi de noi si au venit permanent cu idei si solutii optime pentru rezolvarea optima a necesitatilor noastre. "
Rares Popescu
Director Planificare Strategica & IT

Euroccoper

"Mebrii echipei RBC LS ne-au oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre. In concluzie, recomandam compania RBC LS ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa. Apreciem serviciile de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite, care diferentiaza compania intr-un mod favorabil de competitorii sai."
Anca Ilie
Head of Logistics

Industria alimentara

Diana

"Timpul de livrare s-a diminuat, dar nu numai. Incepand de la sacrificare si pana la produsul care iese pe poarta fabricii, totul este inregistrat. Totul se eticheteaza cu coduri de bare, iar pe fluxul tehnologic se poate vedea de unde provine produsul, cum a fost procesat. Comenzile care vin de la clienti intra in sistemul integrat si la orice moment se pot accesa informatiile. Nu mai exista riscul de a se pierde informatii sau a se intarzia livrarile."
Marian Olteanu
Director Fabrica

Diana

"Investitia in tehnologie m-a ajutat sa am acces in timp real la orice informatie din companie, la tot ce se intampla la un moment dat in fiecare sectie. Acum am trecut la a doua faza, sa introducem pentru partea de comezi – transmiterea de comenzi online direct de la magazine."
Dumitru Craciunescu
Director General

Scandia Food

"Consultantii de la RBC Logistic Solutions ne-au propus nu numai software si hardware WMS, ci au venit cu o solutie completa, cuprinzand inclusiv configurarea depozitelor, algoritmi inteligenti de etichetare a rafturilor, reamenajarea zonei de picking, consultanta in implementarea acestora si rezultate imediate in eficientizarea business-ului."
Rares Popescu
Director Planificare Strategica & IT

Cris-Tim

"Specialistii RBC ne-au propus o solutie completa (hardware si software) si ne-au oferit totodata consultanta cu privire la organizarea eficienta a proceselor in zona de Transare. A fost un proiect de o mare complexitate, singurul de o asemenea anvergura pe piata din Romania, pe care RBC l-a tratat cu mare seriozitate, implicare si rofesionalism. Datorita competentelor in IT si consultanta de business pentru companiile din industria alimentara, credem ca am lucrat cu cu una dintre cele mai bune echipe de profesionisti IT din Romania."
Georgeta Serban
Director de Marketing & Comunicare Cris-Tim

Coca Cola

"RBC ne-a dat mereu acea siguranță de care am avut nevoie în momentele critice ale proiectului: consultanța la alegerea echipamentelor, asistența la testare și instalare, suport și service post-implementare."
Liviu Osman
Country IT Service Manager