loader Please wait...
close box

TERMENI DE UTILIZARE SITE

Acesta este website-ul oficial al companiei Romanian Business Consult, numita in continuare RBC.

Conditiile de utilizare se refera exclusiv la website-ul www.rbc.com.ro si sunt obligatorii pentru toti utilizatorii website-ului.

RBC este propietarul site-ului de www.rbc.com.ro. Fotografiile, textele, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea RBC sau a unor terti care au autorizat RBC sa le utilizeze.

Modelele utilajelor prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si/sau drepturilor de proprietate intelectuala referitoare la protectia desenelor si modelelor industriale.

Continutul site-ului www.rbc.com.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma. Sunt excluse reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau modelelor de produse si utilaje care sunt reproduse pe site in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare,fara acordul explicit al RBC sau al tertilor de catre care RBC a fost autorizat sa le publice.

Acest website contine pagini care prezinta la modul general game de produse si servicii ale RBC sau marci de servcii si echipamente distribuite in Romania de catre RBC. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea RBC.

RBC isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza informatiile ce figureaza in prezentul website, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz.

RBC nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.rbc.com.ro. RBC isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.rbc.com.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate. RBC nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale wwwrbc.com.ro. RBC nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.rbc.com.ro.

RBC isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ul, inclusiv termenii si conditiile de ulizare care devin opozabile din momentul publicarii pe acest website.

Termenii si conditile de utilizare a website-ului, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor termeni si conditii sau din accesarea, functionarea sau disfunctionalitatea a website-ului se supun dreptului intern roman