loader Please wait...
close box

PRODUSE

---

Retail IQ – 20 de ani de retail la cele mai inalte standarde internationale, acum intr-o solutie usor de instalat si foarte usor de folosit!

Gestiunea magazinelor si lanturilor de retail cu ajutorul unei suite de aplicatii robuste, care iti ofera controlul informatiilor in timp real prin rapoarte inteligente complete si detaliate.

Dezvoltat de compania RBC, Retail IQ este un sistem performant de gestiune a magazinelor mici si mijlocii, care acopera intregul lant de activitati, pornind de la procesul efectiv de vanzare a marfii si incasare a banilor si incheind cu rapoarte complexe de gestiune a magazinului sau retelei de magazine.

RetailIQ consta intr-o suita de aplicatii organizate pe trei module: POS, Back-Office, Head-Office.

Este modular si total customizabil, atat din punct de vedere hardware cat si software.

Este usor de utilizat, poate fi personalizat in functie de specificul activitatii si asigura o scalare atat pe verticala (POS-magazin-Head Office) cat si pe orizontala (multi-POS – multi Magazin – multi Gestiune – multi Societate).

Instalarea aplicatiei este rapida si extrem de usoara, fara risc de eroare: de tipul Inserare CD, Next…Next…Go!

Prin reteaua de service extinsa la nivel national, asiguram asistenta si suport tuturor clientilor nostri, aflandu-ne practic la o distant de maxim 50 km de fiecare dintre acestia.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa consultati website-ul RetailIQ

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro