loader Please wait...
close box

PRODUSE

Cantare basic class

Clasa Basic (BCII)

Clasa Basic isi defineste propriile standarde de operare. Programarea rapida si centralizata a datelor, intretinerea acestora, precum si optiunea de raportare, fac din cantarul BC II un echipament cu performanta ridicata.

Datele privind articolele precum pretul de baza/pretul unitar, descrierea produselor, grupul de produse, termenul de valabilitate, codul de bare si tara, pot fi usor introduse si stocate cu ajutorul tastaturii integrate a cantarului. Si mai convenabil este faptul ca datele pot fi introduse via PC.

Interactionand cu cea mai moderna tehnologie din domeniul imprimantelor, veti fi mereu pregatiti pentru gestionarea fluxului ridicat de clienti.
- operare cu vanzator variabil;
- calculare pret, ~6000 PLU per cantar ;
- presetari 2x54 PLU (doua straturi); 4 taste operator ;
- cantarire, inregistrare (POS), etichetare pret;
- imprimanta preturi, transferabil pe imprimare termica adeziva si termica normala, 102 mm/s;
- necran: 7 segmente/dot matrix, fundal LCD;
- tastatura cu folie (optional: tastatura tactila);
- AC Standard si operare baterie (baterie interna Li-Ion);
- domeniu de cantarire pana la 30 kg / 60 lb;
- back-up date via HOST/PC (Ethernet);
- conectabil la sertarul casei de marcat;

Cantarele de verificare CS 300 NC 74 pot fi integrate in scannerul NCR NC 7874 din casa de marcat in doar cativa pasi.

Pretul de baza – cu sau fara tara – este transmis de la casa de marcat la cantar, care apoi calculeaza pretul de vanzare in functie de greutate. Informatiile privind greutatea, pretul de baza si pretul de vanzare sunt apoi transmise catre casa de marcat.

Daca aplicatia casei de marcat este echipata cu un driver software certificat de la Bizerba, se poate face salvarea si pe un ecran separat pentru cantar, toate datele putand fi indicate imediat, temporar sau permanent, pe ecranul casei de marcat. Calea rapida si facila spre o solutie completa.

Sistemul de cantarire de la Bizerba consta in urmatoarele componente:
• Cadrul pentru celula de cantarire si electronice asociate;
• Afisaj pe o singura parte sau pe ambele parti 1) pentru text privind greutatea, pretul de baza, pretul de vanzare, tara si articol 1) sau doar pe o singura parte pentru greutate;
• Interfata RS 232 cu cablu de date 9-pin si mufa de conectare SUB-D pentru conectarea datelor la casa (dialog ajustabil);
• RJ 45 pentru conectarea ecranelor si a unitatii de operare;

 

BC II 100.jpgBC II 100

Cantar electronic de vitrina cu imprimanta.Datorita unui display cu contrast mare, 7-segmente, colorat si iluminat pe fundal, permite o vizualizare fara a provoca obosirea ochilor operatorului. Asemeni tuturor cantarelor din clasa Basic, BC II 100 este disponibil cu ecran alfa numeric, dupa preferinte.

 

 

 

 

BC II 200.jpg

BC II 200

Transparenta in timpul conversatiei dumneavoastra din timpul vanzarilor.Cantar electronic de vitrina cu imprimanta si ecran client pe consola.

 

 

 

 

 

BC II 800.jpg

BC II 800

Ideal din punct de vedere ergonomic.Cantar electronic pentru retail cu ecran, unitatea de functionare si imprimanta montata pe consola.

 

 

 

 

 

 

Descarca brosura

 

 

 

 

Vezi si urmatoarele solutii:

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro