loader Please wait...
close box

PRODUSE

Cantare economic class

Clasa economica

Compacte, mobile si foarte flexibile...
Cantarele EC II de la Bizerba va vin in ajutor atunci cand trebuie sa cantariti cantitati mai mici, rapid si cu precizie si nu sunt necesare bonuri, etichete sau alte functii suplimentare.

Cantarele EC II ofera o multitudine de aplicatii, fie ca e vorba despre magazine alimentare mai mici, de patiserii, cofetarii, brutarii sau camionete deschise pentru vanzare, chioscuri, bucatarii, restaurante sau cantine. Sunt impresionante chiar in calitate de cantare pentru verificare in departamentele de fructe si legume, date fiind caracteristicile tehnologice, economice si ergonomice. Necesita foarte putin spatiu pentru amplasare si cu ajutorul unor echipamente suplimentare, pot fi utilizate in piete agricole, independent de reteaua de electricitate: pana la 250 de ore de functionare cu baterii sau max. 120 de ore cu un set de baterii reincarcabile automat in timpul functionarii retelei.

- cantar independent;
- calcularea pretului (200 PLUs) sau doar greutate;
- presetari 2x12 PLU (doua straturi);
- fara imprimanta;
- ecran: LCD 7 segmente cu fundal LED portocaliu;
- EC II 100 C, "control" pentru reduceri;
- operare facila;
- AC standard si functionare pe baterie;
- baterie reincarcabila cu timp de functionare de pana la 120 de ore;
- baterie cu timp de functionare de pana la 250 de ore;
- gama de cantarire de pana la 30 kg / 60 lb;

EC II 100 E.jpgEC II 100 E
Tehnologie de inalta clasa. Cantar electronic de vitrina care afiseaza greutatea. Ideal ca verificator de greutate pentru cantarirea produselor prin servire sau pentru cantarirea fructelor si a legumelor la casa de marcat.

 

 

 

 

EC II 200 F.jpgEC II 200 F
Informatii la nivelul ochilor. Cantar electronic pentru zona de retail, pentru calcularea preturilor, cu ecran dublu. Ecran client pe consola.

 

 

 

 

 

EC II 100.jpgEC II 100
Dimensiuni mici dar performanta mare - indiferent unde este amplasat si folosit. Cantar electronic de vitrina pentru calcularea preturilor, cu ecran dublu. Ideal pentru activitatea zilnica.

 

 

 

 

Descarca brosura

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro