loader Please wait...
close box

PRODUSE

Cititoare de coduri de bare de uz general

Datorită capacității de scanare agresivă și a razei mari de lucru scannerele de coduri de bare de uz general captează datele rapid și cu acuratețe, ajutând angajații să lucreze mai rapid și mai eficient. Odată conectat, echipamentul poate fi folosit imediat, datorită instalarii plug-and-play și a design-ului intuitiv și prietenos, care nu necesită o instruire laborioasă a utilizatorului. Totodată, formele  ergonomice ale  echipamentelor și repartizarea modului de conceptie al acestora asigura eficienta maxima  și maximizează confortul în utilizare.

De la casa de marcat, în depozit, în salonul de spital sau în biblioteca școlii, scannerele de coduri de bare sunt potrivite, având un design durabil și ergonomic, crescând productivitatea și eficiența odată cu reducerea costului total de deținere (TCO).


Caracteristici generale ale acestora:

  • Proiectate pentru utilizare zilnică, intensă
  • Temperaturi de funcționare 0 +50C
  • Citesc coduri de bare 1D si 2D , inclusiv de pe ecranul telefonului
  • Design ergonomic
  • Opțiuni hands-free
  • Pot avea sisteme de scanare bioptice si bi-direcțional
  • Garantii extinse si pachete de Service (Service from the start)

 

Service from the Start, este un serviciu de tip "totul inclus", care reduce cheltuielile neprevăzute ca urmare a apariției unor defecțiuni, include uzura normală precum și componentele interne și externe deteriorate accidental, toate fără nici o taxă suplimentară, constituind un mijloc eficient de planificare și bugetare a cheltuielilor anuale de întreținere.

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro