loader Please wait...
close box

PRODUSE

Cititoare de coduri de bare de uz industrial

Cu un scanner de coduri de bare  în mână, muncitorii pot captura date foarte  repede și cu o mare acuratete . Fie ca aveți nevoie de coduri de bare pe linia de producție sau in depozit, avem un scanner care este potrivit pentru mediul și cererea dumneavoastră.

 

Avand ca parteneri lideri  mondiali  în industria de scanare de coduri de bare oferim cel mai larg și mai complet echipat portofoliu de scannere de coduri de bare, inclusiv cu camera sau handsfree, si cu diverse alte functionalitati incluse. Când vine vorba de scanare , va oferim cele mai performante produse.

 

Tehnologia de scanare permite lucrătorilor sa captureze practic orice cod de bare de pe o eticheta, chiar si atunci cand aceasta este deteriorata sau murdara. Nu conteaza ce tip de scanare aveti nevoie, ce coduri de bare doriti sa cititi, la ce distanta sau cu ce tehnologie de recunoastere, intotdeauna gasim un scanner pentru fabrica sau depozitul dumneavoastra.

 

Specialistii in design industrial va ofera produse cu ergonomie ridicata  care asigura utilizare facila si eficienta in orice mediu de lucru industrial. Fie ca sunt temperaturi de la - 20 la +50 de grade, umezeala sau chiar umiditate foarte ridicata, scannerele din gama industriala isi vor face intotdeauna treaba la un nivel ridicat de performanta.

 

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro