loader Please wait...
close box

PRODUSE

Cititoare de coduri de bare fixe

Dincolo de ceea ce vedem, exista totusi ceva. Iar scannerele de coduri de bare fixe sunt construite ca sa nu piarda nici o informatie, chiar daca ea trece prin fata ochilor cu viteze foarte mari. Fie ca sunt montate pe o linie de productie de mare viteza, sau sunt parte o unui sistem complex de plata sau de indentificare, fie ca sunt intr-un magazin sau spatiu comercial sau pe linia de sortare bagaje a unui mare aeroport international, aceasta familie de scannere isi face intotdeauna treaba exact, corect, in viteza, dar precis.


Cu viteze de citire de cateva ori pe secunda si pina la decodarea caracterelor optice de marcaj, cu viteze de transmisie care pot face fata celor mai dificile aplicatii, scannerele de coduri de bare fixe fac parte din peisajul de dincolo de ceea ce se vede in mod direct.


Daca bagajele dumneavoastra au fost corect directionate sau daca produsele alimentare de pe linia de productie au fost corect marcate, acest lucru se datoreaza si acestor mici dar inteligente si precise instrumente.


Le poti folosi aproape oriunde, sunt mici ca dimensiuni si agile in performanta. Rezista la conditii de mediu dificile si intotdeauna te vor ajuta in activitatile tale. Sunt fixe dar rapide, sunt compacte dar performante. Si citesc orice cod de bare, la viteze incredibile.


Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro