loader Please wait...
close box

PRODUSE

Computere mobile de uz profesional

Computerele mobile reprezinta modalitatea eficienta  de a oferi angajatilor din teren acces in timp real la informatiile de care au nevoie pentru a-si realiza sarcinile- chiar la locul potrivit - prevenind astfel pierderea vanzarilor si a clientilor. Computerul mobil va ofera un mix corect de caracteristici si un echipament compact cu un design robust care se pliaza pe bugetul dumneavoastra. Angajatii obtin un echipament care poate fi folosit cu o singura mana, elegant, care poate fi usor controlat, impreuna cu functionalitatile, durabilitatea si securitatea necesara organizatiei.

 

Daca angajatii din teren au nevoie sa acceseze istoricul mentenantei unui echipament pentru a realiza noi reparatii, daca trebuie sa rezerve un produs pentru o livrare specifica la o anumita data pentru a realiza o vanzare, daca trebuie sa agreeze o livrare, o returnare sau daca trebuie sa capteze o dovada a livrarii, acum o pot face mult mai rapid si mai corect cu computerele mobile.

Specialistii au dezvoltat dispozitive care sunt usor de purtat in timp ce butoanele importante sunt usor de vizualizat si usor de folosit.

Durabilitatea computerelor mobile Zebra si Datalogic este una dintre cele mai ridicate din industrie, acestea sunt  construite pentru a rezista in teren, sunt capabile sa reziste la loviturile, caderile pe ciment si in apa, la praf, vibratii si la socul termic care poate aparea atunci cand angajatii trec de la temperaturile normale la medii cu temperaturi agresive.

 

Tehnologia de scanare 1D si 2D  face ca activitatile intensive de scanare sa fie realizate cu usurinta - computerele mobile putand scana coduri de bare atat la distante mici cat si la 13 m distanta, chiar si atunci cand acestea sunt murdare, prost printate sau partial distruse.

Computerele mobile beneficiaza de diverse tehnologii de conectare fara fir  si  ajuta astfel angajatii sa fie conectati atat pe teren cat si la birou cu o conexiune 3.5G GSM HSDPA si Wi-fi cu standard 802.11a/b/g.De asemenea angajatii se pot baza pe acces GPS care capteaza automat informatii pentru aplicatiile enterprise - chiar si in orasele cele mai aglomerate, cu densitate mare si in interiorul cladirilor

O gama completa de incarcatoare, cabluri si tocuri, suporti pentru vehicule este disponibila pentru computerele mobile  si faciliteaza folosirea echipamentelor atat pe teren cat si in birouri. Conexiunea Wireless Bluetooth furnizeaza acces la imprimante mobile, casti etc. Camera foto color de 3.2 MP permite angajatilor sa capteze practic orice tip de date care sa fluidizeze procesele de business - inclusiv coduri de bare 2D dar si fotografii si filme.

Fiind dotate cu unele dintre cele  mai puternice baterii cu tehnologii de top, computere mobile livreaza si asigura  capacitatea necesara pentru un schimb de lucru - chiar si in mediile in care se folosesc intensiv conexiuni wireless sau acolo unde utilizarea este intensiva.