loader Please wait...
close box

PRODUSE

Computere mobile pentru vehicule

Computerele Zebra sunt  dezvoltate  pentru a maximiza productivitatea in cele mai severe medii de lucru, in special cele care sunt destinate montarii pe vehicule. Se combina astfel  in mod inteligent o constructie robusta cu performante mari ale retelei wireless pentru a permite accesul in timp real la informatii si a colecta date in cele mai severe medii de lucru - de la rampa de incarcare si racitoare pana la culoarul depozitelor.

Indiferent unde se gasesc angajatii dumneavoastra, pe un motostivuitor, la o statie fixa sau printre culoarele depozitului, computerele mobile Zebra destinate vehiculelor  furnizeaza instrumentele necesare pentru a creste productivitatea si a reduce erorile intervenite in aplicatiile de transport si receptie, mutare si picking. Rezultatele se regasesc in decizii mult imbunatatite, fluidizarea fluxurilor in operatiunile de depozitare si un impact pozitiv asupra rezultatelor financiare.

        
Maximum de rezistenta si siguranta - cu specificatii de tip militar si industrial pentru rezistenta la vibratii, socuri, temperatura si etansare, computerele pentru vehicule de la Zebra furnizeaza maximum de rezistenta in cele mai dificile medii.

 

Zebra, prin computerele sale, ofera performante inalte si functionalitatile robuste necesare pentru a sustine aplicatiile mobile inovative customizate sau pe baza de browser Windows CE dar si alte tipuri de aplicatii.

 

Computerele pentru vehicule sunt  complet echipate cu functionalitatile necesare pentru a fluidiza managementul lantului logistic de la conectivitatea incorporata in dispozitiv pana la orice retea wireless LAN compatibila cu standardul 802.11a/b/g.Permit de asemenea scanare wireless si printare prin Bluetooth, suport pentru picking cu ajutorul vocii si Voice-over-IP prin casti push-to-talk (handset) inlcusiv integrare cu tehnologia RFID. 
Ecranele special contruite sunt usor de vizualizat indiferent de mediul din depozite. Facilitatile touchscreen permit introducerea rapida, cu usurinta a datelor, chiar si cu manusi iar platforma software usor de folosit, furnizeaza compatibilitatea necesara cu o multitudine de aplicatii de mobilitate actuale.

 

Arhitectura comuna hardware si software permite computerelor pentru vehicule sa se integreze usor in infrastructura de produse Zebra. Aplicatiile dezvoltate pentru alte computere mobile robuste pot fi usor portate pe oricare dintre aceste computere, reducand dramatic costurile de dezvoltare software si cerintele de training si maximizand rezultatele investitiei pentru aplicatiile existente. La toate acestea se adauga Platforma Zebra pentru Servicii Mobile (MSP) care permite implementare rapida si usoara, identificare si suport pentru toate computerele Zebra, oriunde in lume, de la o locatie centrala. Astfel se ofera un nivel nemaintalnit de simplicitate si costuri reduse pentru managementul dispozitivelor mobile.

 


Pentru protejarea investitiilor, Zebra ofera Service from the Start cu acoperire cuprinzatoare. Aceasta oferta unica acopera distrugeri in situatii uzuale de folosire dar si distrugeri accidentale ale ecranului, butoanelor etc, fara costuri suplimentare - eliminand practic orice cheltuieli neprevazute.

 

 

 

 

 

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro