loader Please wait...
close box

PRODUSE

Comunicatii wireless

Angajatii dumneavoastra au nevoie sa fie mobili? Depozitul dumneavoastra are nevoie de mai multa flexibilitate? Fluxul dumneavoastra de business este dinamic si necesita o continua schimbare?

 

Noi va oferim suportul prin solutii de comunicatii WiFi care sa asigure un nivel inalt de eficienta, rentabilitate si securitate. De la un simplu birou si pana la arhitecturi complexe cu sisteme distribuite in toata tara, solutiile noastre de comunicatii asigura acelasi nivel de eficienta si securitate in orice zona. Puteti, astfel, sa fiti sigur ca angajatii pot comunica eficient si sigur in orice locatie s-ar afla.

 

Solutiile noastre de  comunicatii sunt bazate pe produsele si tehnologiile Zebra, cu un nivel ridicat de  performanta, recunoscute la nivel mondial si deosebit de eficiente. Arhitecturile solutiilor de comunicatii pot acoperi cerinte foarte complexe din punct de vedere tehnic sau de securitate. Putem construi sisteme complexe cu management centralizat si arhitecturi de securitate avansate, inclusiv preventie si detectie, localizare in timp real, criptare si servere de autentificare.

 

Folosind o serie de dispozitive de comunicații mobile cu conexiune la internet cum ar fi smartphone-uri, tablete și computere mobile, clienții de azi doresc să fie în legătura cu dumneavoastra oriunde ar fi.  Mai mult, ei cer conectivitate de rețea de înaltă performanță pentru computerele lor mobile și dispozitive inteligente. De aceea, cu ajutorul nostru, puteti sa va creati un alt mod de a interactiona cu ei, un alt serviciu pe care sa-l puteti oferi, o alta cale de comunicare, profesionala.