loader Please wait...
close box

PRODUSE

Dimensionare statica

dimensionarevol.jpgDWS static - sistemul de dimensionarea, cantarire si identificare statica.

Bizerba a dezvoltat combinatia DWS static (dimensionare si cantarire), pentru colectarea completa a datelor (volum, greutate si date de identificare) in vederea expeditiilor prin curier, servicii de pachete expres (CEP), precum si pentru centrele logistice.

DWS 510 static – sistem static de dimensionarea, cantarire si identificare.

Solutie manuala “all-in-one” pentru aplicatiile de verificare.

Special proiectat pentru debite mici si mijlocii de pana la 500 de obiecte de marfa pe ora, DWS 510 static determina coduri de bare, volumul si greutatea produselor cubice intr-o singura etapa de lucru, la fel ca si DWS 520 static pentru produse voluminoase. Calcularea tarifelor de transport sau crearea de documente de transport sunt doar la o apasare de buton distanta. Sistemele de verificare sunt, de asemenea, necesare atunci cand avem nevoie de date complete ce trebuiesc prelucrate in sistemele ERP.

Ansamblul include sistemul de masurare a volumului VMS510/520 (verificat si testat la numerosi client), un cantar static robust si un scanner de coduri de bare, care este utilizat pentru a citi informatiile din codurile de bare. Toate componentele sunt integrate intr-un mecanism robust. Sistemul este gata de functionare in cateva minute. Desigur, acesta are aprobare OIML si standarde MID.

        dimensionarevo2l.jpg

Alte produse din categorie:

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro