loader Please wait...
close box

PRODUSE

Etichetatoare

 

A. Etichetatoare manuale Bizerba


GLP58
Fie ca o imprimanta Windows sau intr-un sistem combinat - otel robust, de inalta calitate (1.4301), imprimanta termica GLP 58 impresioneaza prin rapiditate, manipulare versatila si multiple functii. Combinata cu diferite sisteme de marcaj, sortare si terminale industriale Bizerba, ofera o gama foarte larga de utilizari. In ambele variante, etichetare manuala si aplicatii statistice.

Descarca brosura

GLP 80/160
Bizerba BPL 80 - imprimanta cu imprimare pe baza de greutate, cu o baza de date integrata si cu conexiune la cantar, poate fi perfect integrata in gama de inalta performanta a tehnologiilor inteligente de cantarire, informare si comunicare de la Bizerba.

 

Descarca brosura

B. Etichetatoare automate Bizerba

GLM-E

Cantarire flexibila, in functie de pret, si etichetare in vanzarea cu amanuntul, comert si industrie, acestea sunt facilitatile pe care etichetatorul GLM-E de la Bizerba le ofera.

Acesta poate fi folosit ca o masina de sine statatoare, cu alimentare manuala, si de asemenea, integrat in linii de productie automatizate, deja existente, pentru etichetare complet automata. Urmatoarele versiuni sunt disponibile: GLM-E 20/30; GLM-E 40; GLM-E 50; GLM-E 70

 

Descarca brosura

 GLM-B

Usor de utilizat, fara intreruperi si compatibilitate ridicata cu alte sisteme - exista multe motive pentru a alege sistemul de etichetare a cutiilor GLM-B de la Bizerba. Special creat pentru etichetarea cutiilor din orice material (carton, lemn, plastic, etc. ).

Caracteristici:
• Etichetarea din lateral si de sus;
• Sisteme flexibile datorate posibilitatii de montare pe standuri diferite;
• Cutia de interfatare pentru integrare usoara in sistemele de control ale clientului furnizate cu o varietate de interfete;
• Concepte diferite de functionare si afisare;
• Diagnosticare de la distanta si de service de la distanta;

 

Descarca brosura

 

 

GLM-I
 Cu seria GLM-Imaxx, utilizatorii sunt intr-o noua era de inalta performanta, cu aparate complet automate.

Se adapteaza flexibil la cerintele cele mai diverse, in conformitate cu cerintele individuale de performanta. Pentru marimi diferite de ambalaj si tipuri de etichete.

Datorita gamei largi de componente hardware si software sistemul poate fi extins pas cu pas, in conformitate cu cerintele clientului, mediul de productie si profilul de utilizator.

 

Descarca brosura

C. Etichetatoare Bizerba pentru paleti 

GLM-P 2S

Bizerba GLM-P 2S nu face compromisuri atunci cand vine vorba de fiabilitate. Are la baza doar componente de inalta calitate, robuste pentru sistemele electrice, mecanice, pneumatice ale unitatii de aplicare. Tehnologia de imprimare Bizerba garanteaza cea mai buna calitate de imprimare.

 

Descarca brosura