loader Please wait...
close box

PRODUSE

Imprimante coduri de bare mobile

Mobilitatea este cuvantul de ordine in afacerile moderne. Iar in cadrul acestui concept, tehnologia codurilor de bare ocupa un loc important. Colectarea datelor prin intermediul codurilor de bare utilizand terminale mobile este deja omniprezenta. De foarte multe ori este necesara si codificarea informatiei, in coduri de bare, in locuri si momente in care nu este disponibil un punct fix, clasic, de imprimare.

 

Imprimantele mobile de coduri de bare sunt o componenta de baza a unui sistem de mobilitate. Fie ca se emite un tichet de loterie sau un bilet  de  tren, o eticheta cu cod de bare pentru identificarea unui echipament defect sau reparat, un carton cu pretul de raft al unui produs sau o eticheta care se lipeste pe un produs, in toate aceste cazuri se pot folosi imprimantele mobile de coduri de bare.

 

Urmare a modificarilor codului fiscal din Romania si eliminarii obligativitatii de a utiliza formulare fiscale pretiparite, utilizarea imprimantelor mobile de coduri de bare a trecut de o bariera importanta si, astfel, sunt utilizate frecvent mai putin pentru coduri de bare si mult mai mult ca si imprimante mobile ce printeaza formulare de pina la 4" latime  si documente variate, de la avize de insotire pina la facturi fiscale si chitante de incasare numerar.

 

Tehnologia de imprimare mobila presupune majoritar utilizarea imprimarii direct termice, mai putin rezistenta la mediul natural. Va putem oferi o serie intreaga de consumabile ce pot indeplini si cele mai restrictive cerinte de mediu, putand avea pina la 25 de ani de garantie a imprimarii in conditii de depozitare si utilizare standard.