loader Please wait...
close box

PRODUSE

Imprimante fiscale

Imprimantele fiscale, marca Wincor-Nixdorf, recomandate de RBC sunt stabile, proiectate pentru uz intensiv si se potrivesc in orice configuratie hardware de POS.

 

Wincor Nixdorf TH230+Wincor Nixdorf TH230+ cu Jurnal Electronic (EJ)

 

Imprimanta cu o statie de printare termica, de mare viteza si cu un nivel foarte redus al zgomotului, dimensiuni reduse, capabilitati grafice (logo-uri, coduri de bare 1D si 2D), consum foarte redus de energie. Este disponibila in doua variante de culoare, alb si negru, dispune de posibilitati multiple de conectare a sertarelor de bani si afisajelor client, dar si alimentare direct din POS sau cu sursa proprie de alimentare. Latimea (80mm) si diametrul (90mm) rolei de hartie fac ca informatiile afisate pentru client sa fie cat mai detaliate, iar schimbarea rolei sa se faca mult mai rar.​

Apasati aici pentru mai multe informatii

 

 

 

 

Imprimanta-Fiscala-Ecran-Client-BA63.pngBA63 ecran client

 

Ecran client cu caractere alfanumerice 2 x 20 culori: gri deschis si negru; ecran fluorescenta vacuum; montabil pe tastatura, consola sau tub; tehnologie Vacuum fluorescence cu 2 sau 4 linii de caractere alfanumerice.

 

Imprimanta-Fiscala-MF-THF.pngMF-THF

 

MF-THF FPU este unitatea de imprimare termica cu 2 statii, conceputa pentru a combina performanta de mare capacitate, fiabilitatea si valoarea durabila dovedite de-a lungul anilor de utilizare zilnica in cadrul a mii de puncte de vanzare. MF-THF FPU este o unealta specializata cu caracteristici ce satisfac in mod direct nevoile unei varietati largi de aplicatii POS.

-imprimare termica de inalta viteza
-design original si eficace
-incarcare usoara cu hartie cu pozitionare automata a hartiei prin apasarea unui buton
-auto-cutter integrat pentru taierea totala sau partiala a chitantei

 

 

Imprimanta-Fiscala-ND-77.pngND 77

 

Imprimanta ND77 dot matrix foloseste tehnologia de imprimare cu ace, incercata si testata. Este solida si usor de operat iar balanta pret/performanta este excelenta. Imprimanta POS are trei statii de imprimare, oferind astfel functii de imprimare de chitanta, jurnal, formular si verificare.

 

 

 

 

 

Monitoare operator

 

Echipamente-Periferice-POS-BA82.pngPOS BA82 cu ecran tactil

 

Ecran tactil color TFT cu diagonala de 12,1"; Alimentare cu electricitate via USB alimentat la BEETLE; Interfete video VGA si DVI; Conexiunea perifericelor suplimentare via 2 porturi USB; Ecran tactil capacitiv touch- sau infrarosu; Cititor magnetic de carduri si modul tastatura optional.

 

 

 

 

 

Echipamente-Periferice-POS-BA83.pngPOS BA83 cu ecran tactil

 

Ecran tactil color TFT cu diagonala de 15"; Alimentare cu electricitate via USB alimentat al BEETLE; Interfete video VGA si DVI; Conexiunea perifericelor suplimentare via 2 porturi USB; Ecran tactil capacitiv touch- sau infrared; Cititor magnetic de carduri si modul tastatura optional.

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro