loader Please wait...
close box

PRODUSE

Kiosk-uri informare si plata

Kiosk-ul este un dispozitiv compact, usor de instalat si accesibil ca pret, care va permite sa imbunatatiti si sa simplificati autoservirea pe raion sau in departamente. Arhitecturi hardware all-in-one, acestea pot sustine o mare varietate de aplicatii self-service.

In retail, clientii pot folosi kiosk-urile pentru a verifica punctele de pe un card, pentru a putea verifica oferte sau promotii, pentru a localiza un anumit produs in magazine, pentru a verifica preturi si disponibilitatea produselor, pentru a asculta un CD sau a viziona un DVD etc.

In domeniul transporturilor aeriene si nu numai pot fi folosite la achizitionarea de bilete, in aeroporturi la check-in sau check-out, eliminandu-se astfel cozile. In spitale, echipamentele pot fi folosite la programari sau verificari de analize.

In teatre sau arene sportive, spre exemplu, pot fi folosite la cumpararea de bilete etc. Micro Kiosk-urile sunt si un mijloc foarte bun de publicitate, putand fi folosite pentru a promova produse, campanii de vanzare, promotii.

Utilizarea unui asemenea Kiosk determina in primul rand scaderea costurilor, dar mai ales determina cresterea satisfactiei clientilor dumneavoastra prin simplificarea modului de a obtine informatii.

Programul de aplicatie este in asa fel conceput incat ofera o protectie maxima a datelor. Terminalul poate fi amplasat in institutii publice, societati comerciale, hoteluri, restaurante sau magazine. Afisarea informatiilor se poate face utilizand diferite formate grafice, la alegerea bebeficiarului.

Datele afisate pot fi modificate sau actualizate periodic de catre beneficiar sau cu asistenta tehnica din partea RBC.

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro