loader Please wait...
close box

PRODUSE

Self Checkout

Solutiile automatizate de checkout ofera posibilitatea revolutionarii proceselor din zona de checkout: sunt diminuate astfel cozile la casa de marcat si este optimizat procesul de plata, ceea ce creste gradul de satisfactie al clientilor.

Solutia de self-checkout este solutia viitorului pentru optimizarea fluxul de vanzare si tot mai multi retaileri sunt interesati de aceasta.

Echipamentele de self-checkout acopera toata gama de solutii de checkout – de la POS–urile traditionale si pana la sisteme de checkout complexe, fiind doate cu sisteme anti-frauda si de ghidare a cumparatorului in procesul de scanare si plata.

Echipamentele Wincor-Nixdorf, oferite de RBC tin seama de cerintele fiecarui tip de business in parte, fiind sisteme modulare cu optiuni adaptabile si usor de modificat.

Selectand din mix-ul de solutii Wincor-Nixdorf existente in portofoliul RBC, veti putea imbunatati siguranta, transparenta si eficienta zonei de checkout. Platforma uniforma va da posibilitatea de a updata zona de checkout la conditiile de lucru, adaugand echipamente noi, sau facand un upgrade al celor existente.

De ce o solutie de Self Check-Out de la RBC?
• Datorita experientei noastre in toate segmentele de piata relevante si cu toate formatele de magazin, putem identifica o configuratie de checkout ideala, care reflecta optim cerintele dumneavoastra de afaceri;
• Portofoliul nostru de produse va ofera o platforma total modulara si scalabila. Sistemele hardware si software se adapteaza cu usurinta fiecarui concept de magazin, chiar si la nivel de intreprindere;
• Matur, ergonomic si usor de utilizat, sistemul simplifica afacerea dumneavoastră de zi cu zi;
• Structura si componentele IT deja utilizate pot fi integrate rapid, investitiile dumneavoastra anterioare fiind protejate dar si pregatite in mod ideal, pentru viitor.

Vezi si urmatoarele solutii:

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro