loader Please wait...
close box

PRODUSE

Sertare de bani

Va punem la dispozitie un portofoliu bogat de sertare de numerar pentru POS-uri, marca Wincor-Nixdorf. 

Proiectate pentru aplicații destinate comercianților cu amănuntul de produse alimentare, magazine de specialitate, stații de carburanți, etc. sertarele de bani sunt robuste și sunt construite pentru nevoile profesionale ale clienților de retail.

Portofoliul contine sertare atat cu deschidere orizontala cat si cu deschidere verticala, acoperind orice nevoie de integrare in mobilierul comerciantului. Compartimentele flexibile pot fi utilizate în diferite regiuni cu diferite valute. Sertarele pentru numerar pot fi conectate la un sistem BEETLE sau la o imprimantă Wincor-Nixdorf.

 

Echipamente-Periferice-Sertar-Bani-KA17.pngKA17 sertar numerar compact POS

 

Sertar numerar de baza: Deschidere frontala; Concept extensiv de securitate; Variabil pentru angrenarea in diferite scenarii de aplicare nationala si internationala; Dimensiunea sertarului numerar ajustata la sistemul POS.

 

 

 

 

Echipamente-Periferice-Sertar-Bani-KA21.pngKA21 sertar numerar caseta POS

 

Sertar numerar pentru partea de sus a tejghelei; Capac basculant; Tavita pentru monede ce poate fi scoasa; Cutie bancnote cu capac; Variabil pentru angrenarea in diferite scenarii de aplicare nationala si internationala.

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro