loader Please wait...
close box

PRODUSE

Sisteme POS

Echipamentele POS sunt destinate inregistrarii si procesarii tranzactiilor efectuate in cadrul activitatilor de vanzare cu amanuntul, punand la dispozitie facilitati pentru inregistrarea, centralizarea si urmarirea vanzarilor companiei prin bonuri fiscale, in unitati de tip supermarket, minimarket, magazin, restaurant, unitate prestatoare de servicii, kiosk etc.

Sistemul permite tiparirea bonurilor fiscale cu ajutorul unui aparat fiscal omologat, care indeplineste toate cerintele legislative. POS-urile pot functiona independent, sau legate intr-o retea cu alte echipamente.

Denumita generic Beetle, gama Wincor Nixdorf de echipamente pentru sisteme POS cuprinde echipamente dedicate pentru solutia de vanzare, recunoscute si renumite pentru performanta si stabilitate.

High Performance POS

Sistem POS de inalta performanta pentru solutii multifunctionale Conceput pentru instalarea sub tejghea si monitor. Tehnologie pentru consum redus bazata pe procesoare Intel. Disponibil in mai multe variante de processor, de la Celeron la Core 2 Duo 1 - 4 GB RAM.

All In One POS

Sistem touch POS All-in-One cu display de 12,1" / 15" / 18,5". Tehnologie pentru consum redus bazata pe procesoare Intel. Multe periferice integrabile si usor de instalat Disponibil in mai multe variante de procesor, de la Celeron la Core 2 Duo 1 - 4 GB RAM

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro