loader Please wait...
close box

PRODUSE

Solutii Antifrauda

Supraveghere video si anti-frauda

Comercianții cu amănuntul pierd miliarde de dolari în fiecare an din cauza furtului din magazine de catre client si angajati, frauda furnizor, erori administrative, vandalism, alte infracțiuni, cele mai multe din ele aparand de obicei în jurul punctul de vânzare (POS).

Potrivit studiilor, instalarea de solutii de supraveghere video conduce la rate ale criminalității reduse cu până la 70%.

 

În scopul de a rezolva aceste probleme eficient, Quadrox a dezvoltat POSGuard, o soluție video, personalizata pentru industria de retail. POSGuard este un add-on la produsul Quadrox GuardNVR.

 

POSGuard coreleaza  imaginile video de supraveghere a zonei din jurul POS-urilor cu datele tranzacției POS, cum ar fi: informații primire, ID-urile de tranzacții, numarul elementelor, numerele de registru, numărul de angajați, locație sau sume. Acesta vă permite sa detectati tranzacțiile suspecte și sa creati scenarii de posibile fraude, ceea ce duce, in final, la a reducerea pierderilor prin organizarea unei monitorizari eficientă.

 

Sistemul de monitorizare POSGuard este un puternic factor de descurajare pentru angajații și clienții cu un comportament indreptat spre furt. Acesta este conceput pentru a reduce pierderile și a crește a profitul și productivitatea companiei dumneavoastra. POSGuard este un instrument analitic pentru detectarea infractiunilor.  Acesta ajută la urmărirea automată a operațiunilor suspecte, cum ar fi: anulări, elementele returnate, carduri de credit furate, obiecte reduse numeric sau cantitativ, introducerea manuală de date de vanzare, etc.

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro