loader Please wait...
close box

PRODUSE

Solutii de loializare

Retineti si motivati clienții dumneavoastra cu solutia Symphony EYC de loializare!

 

Angajamentul eficace cu clienții este vital in piața dificila si tensionata de astăzi. Avand in vedere expunerea constanta la mesaje multi-channel de marketing de la concurenții dumneavoastra, loialitatea este departe de a fi garantată. Cheia consta intr-o înțelegere clară a nevoilor clienților dumneavoastră, împreună cu flexibilitatea și viteza de a executa campanii de marketing, care sunt oportune, precise și dovedit a influența decizia de cumpărare.

Solutia pe care vi-o propunem este un RetailCRM și platforma Digital Marketing care vă ajută să va implicati mai mult si mai eficient in relatia cu clienții dumneavoastră. Solutia vă permite să creați campanii de marketing foarte bine direcționate și sa "le livrati" clienților, la momentul cel mai probabil să influențeze cumpărarea, prin canalul lor preferat de comunicare: internet, mesaje SMS, e-mail sau imprimare.

Solutia noastra de Loyalty crește gradul de retentie a clienților și crește vânzările, permițându-vă să analizati și sa conduceti campanii de marketing bazate pe comportamentul de cumpărare al clienților dumneavoastra.

Va oferim posibilitatea sa plătiti doar pentru ceea ce folositi, solutia fiind oferita ca o platforma Software ca serviciu (SAS):

-          Vedeti rezultatele campaniei de marketing în timp real

-          Comunicati cu clienții în modul în care ei au solicitat

-        Țintiti clienții dumneavoastră care răspund cel mai bine și ii reactivati pe cei latent

-          În momentul cel mai probabil pentru a obține un răspuns

-          Construiti programe de loialitate bazate pe nevoile dvs. specifice de afaceri

-          Go-live repede și ușor pentru ROI rapid

 

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro