loader Please wait...
close box

PRODUSE

Solutii de securitate pt comunicatii

Mediul in care o rețea de comunicatii fara fir funcționează este aerul, care, prin natura, sa este nesigur. Indiferent de garanțiile definite în planificarea și instalarea unei rețele fără fir, dispozitivele fără fir, prin natura lor, au încă auto-implementata capacitatea de a se conecta la clienți și dispozitive necunoscute. Infiltrarea de dispozitive mobile neautorizate in retelele de comunicatii fara fir a atins un nivel fara precedent.

 

solsec3.jpg

 

Introducerea de tehnologii fără fir în activitatea de zi cu zi a creat o nouă cale pentru încălcări de reguli si furturi de date, ocolind arhitecturile de securitate tradiționale. Cele mai multe încălcări ale securității datelor publicate recent au fost savarsite prin exploatarea vulnerabilităților comunicatiei fără fir. Atacatorii au fost capabili sa acceseze informații sensibile, cum ar fi carduri de credit / debit, care au dus la daune majore, directe si indirect. Comunicarea fara fir introduce  vulnerabilități noi pe  care solutiile de securitate traditionale nu le pot rezolva.

 

                solsec1.jpg

 

Soluțiile de securitate pentru retele de comunicatii de la Motorola sunt concepute pentru a asigura validarea conformității și crearea de comunicatii sigure. În plus, AirDefense, soluția Motorola Wireless IPS, poate bloca spațiul aerian al retelei și să ofere cea mai buna solutie de securitate fără fir disponibila în industrie, facilitând în același timp respectarea costurilor si eficientei din perspectiva evolutiei metodelor de comunicatii.

 

 

                   solsec4.jpg

                   solsec5.jpg