loader Please wait...
close box

INDUSTRII

RBC ImagIQ - Solutia Digital Signage

ImagIQ - solutia Digital Signage este o platforma completa si automatizata de interactiune cu clientul in magazin. ImagIQ - solutia Digital Signage este o forma de afisaj electronic care prezinta  filme, poze, prezentari, cu sau fara sunet, peste care se poate suprapune conținut dinamic cum ar fi fluxurile de știri, cataloage de produse, vremea, curs valutar etc. Prezentarea se poate face pe display-uri LCD, LED, plasma, kiosk-uri, dispozitive mobile sau prin imagini proiectate iar acestea pot fi gasite atat in medii private cat si publice. Aceste sisteme de afisare electronica a informatiilor capteaza atentia intr-o masura mult mai mare decat un banner clasic.

 

Ecranele de informare ofera imagini video care includ grafica, animatie si text in continua schimbare, adaptate in timp real, fapt care permite realizarea unui canal de comunicare eficient.

 

Aplicatia Digital Signage este folosita pentru mai multe scopuri, dintre care mentionam: 

 

  • Informare publica  (stiri, vreme si informatii locale specifice )
  • Informare interna (mesaje in cadrul companiiilor, sanatate si siguranta etc)
  • Publicitate, construirea brandurilor (folosirea display-urilor in magazine pentru construirea/promovarea propriilor branduri)
  • Reducerea timpului de asteptare perceput de catre clienti (sunt folosite in zonele de asteptare ale magazinelor alimentare, restaurantelor, bancilor etc)
  • Influentarea comportamentului clientilor (orientarea clientilor catre diferite zone si creste astfel timpul petrecut in magazin) 

Gestionarea, programarea si distributia continutului se fac centralizat din consola de management al continutului. Se pot defini grupari de locatii sau echipamente pentru a afișa conținutul adecvat fiecarui spatiu in care se afla dispozitivul de afișare. Structura aplicației reduce traficul de date intre serverul de date si locatii prin existenta unui dispozitiv principal in locație care primește tot conținutul si il distribuie mai departe către dispozitive conform regulilor si programărilor primite de la serverul central.
 
Aplicatia ofera o serie de rapoarte despre funcționarea dispozitivelor, timpul si numarul de rulari ale conținutului care pot fi puse la dispoziția clienților sau a terților parteneri. 

 

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro