loader Please wait...
close box

INDUSTRII

Linii automatizate de ambalare

Bizerba a oferit, de-a lungul timpului, echipamente si solutii de top, garantand de fiecare data cea mai buna calitate. Si in ceea ce priveste parteneriatele, aceasta a cautat cei mai buni producatori care sa mentina sau sa creasca traditia calitatii cu care Bizerba ne-a obisnuit.

 

In ceea ce priveste solutia “Feliere-Ambalare-Etichetare”, Bizerba, impreuna cu partenerul sau german ce produce masini de ambalat, oferta o solutie complet automata cu mașină de ambalare rapida in vid pentru produse feliate și/sau bucăți întregi, cu o înălțime maximă de 20 mm. Această solutie, în linie complet automata, elimină activitatea costisitoare de încărcare si asezare manuala a produselor într-o pungă. Un alt avantaj este faptul că, în timpul întregului proces, produsul nu este atins cu mana si, prin urmare, procesul este mult mai igienic.

 

Produsele tăiate sau stivuite sunt introduce pe banda transportoare de alimentare a mașinii de ambalare, acolo unde semăsoară lungimea produsului, în scopul de a produce un sac cu lungimea exactă. După ce în camera, produsul este ambalatîn vid - sau, ca opțiune, introdus si gaz (MAP) - și eliminat în mod automat pe o banda de ieșire, acesta este transportat direct catre banda masinii de cantarire si etichetare automata, ca pas final al acestui proces.

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro