loader Please wait...
close box

INDUSTRII

Solutii de tip kiosk

Kiosk-ul este un dispozitiv compact, usor de instalat si accesibil ca pret, care va permite sa imbunatatiti si sa simplificati autoservirea pe raion sau in departamente. Arhitecturi hardware all-in-one, acestea pot sustine o mare varietate de aplicatii self-service.

 

Cu ajutorul terminalelor kiosk, imbunatatiti experienta si serviciile aduse clientilor, in domeniul autoservirii. Clientul poate controla pretul sau stocul, poate verifica soldul cardului, poate localiza produsul dorit sau poate cere ajutor specializat – toate acestea prin simpla scanare a unui cod de bare sau prin apasarea unui buton.

 

Programul de aplicatie este in asa fel conceput incat ofera o protectie maxima a datelor. Terminalul poate fi amplasat in institutii publice, societati comerciale, hoteluri, restaurante sau magazine. Afisarea informatiilor se poate face utilizand diferite formate grafice, la alegerea bebeficiarului. Datele afisate pot fi modificate sau actualizate periodic de catre beneficiar sau cu asistenta tehnica din partea RBC.

 

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro