loader Please wait...
close box

INDUSTRII

Solutii Self-Service & Self-Checkout

Solutiile automatizate de check-out ofera posibilitatea revolutionarii proceselor din zona de check-out: sunt diminuate astfel cozile la casa de marcat si este optimizat procesul de plata, ceea ce creste gradul de satisfactie al clientilor. Solutia de self check-out este solutia viitorului pentru optimizarea fluxului de vanzare si tot mai multi retaileri sunt interesati de aceasta.

 

Echipamentele de self-checkout acopera toata gama de solutii de check-out - de la POS -urile traditionale si pana la sisteme de check-out complexe, fiind doate cu sisteme anti-frauda si de ghidare a cumparatorului in procesul de scanare si plata. Echipamentele Wincor-Nixdorf, oferite de RBC tin seama de cerintele fiecarui tip de business in parte, fiind sisteme modulare cu optiuni adaptabile si usor de modificat.

 

Selectand din mix-ul de solutii Wincor Nixdorf existente in portofoliul RBC, veti putea imbunatati siguranta, transparenta si eficienta zonei de check-out. Platforma uniforma va da posibilitatea de a updata zona de check-out la conditiile de lucru, adaugand echipamente noi, sau facand un upgrade pe cele existente.

 

De ce o solutie de Self Check-Out de la RBC?

  • Datorita experientei noastre in toate segmentele de piata relevante si cu toate formatele de magazin, putem identifica o configuratie de checkout ideala, care reflecta optim cerintele dumneavoastra de afaceri.
  • Portofoliul nostru de produse va ofera o platforma total modulara si scalabila. Sistemele hardware si software se adapteaza cu usurinta fiecarui concept de magazin, chiar si la nivel de intreprindere.
  • Matur, ergonomic si usor de utilizat, sistemul simplifica afacerea dumneavoastră de zi cu zi.
  • Structura si componentele IT deja utilizate pot fi integrate rapid, investitiile dumneavoastra anterioare fiind protejate dar si pregatite in mod ideal, pentru viitor.
  • Clientii isi scaneaza si platesc cumparaturile, fara ajutorul unui casier, la ghiseul special complet echipat pentru scanare si check-out

 

 

Solutie modulara si scalabila : flexibilitate totala !

 

 

self2.jpg

 

 

Traseul de cumparare

 

 

traseucumparare.jpg

 

 

 

 

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro