loader Please wait...
close box

INDUSTRII

TP - Suita Wincor de gestiune integrata a magazinelor

Suita de aplicatii TP de la Wincor-Nidorf oferă organizațiilor de retail produse software reputate la nivel mondial pentru o îmbinare simplă și eficientă a tuturor proceselor de business dintr-un magazin.

 

Portofoliul cuprinde soluții de vanzare, produse pentru automatizarea proceselor și soluții pentru interacțiunea on-line între sediul central și magazin. De asemena mai include produse care sunt folosite la sediul central pentru controlul, menținerea și monitorizarea soluțiilor de magazin și a proceselor de business.

 

TPLinux este una dintre cele mai flexibile solutii de magazine, bazate pe Linux, disponibile pe piața mondială. Cuplat cu versatilitatea in utilizare, mecanisme de integrare deosebite și experiența dobândită (peste 50.000 de instalații TPLinux la nivel mondial), TPLinux este ideala pentru modernizarea magazinelor din punct de vedere IT.

 

TP.net este o soluție de magazin, care ajută retailerii sa-si  organizeze, conduca  și controleze magazinul intr-un mod flexibil. Pentru ca este disponibil pe plan internațional, este ușor să se adapteze și să se extindă, are o gamă de opțiuni de utilizare bazate pe un concept inovator de software, este usor integrabilă și vine cu un cost total de proprietate redus. TP.net este o soluție-platformă perfectă pentru toți procesele de verificare dintr-un magazin modern. TP.net oferă în plus facilități sofisticate pentru a gestiona, controla și monitoriza întregul lant de magazine, in mod centralizat.

 

TPPetrol este pachetul de aplicatii software pentru retaileri care doresc să își extindă activitatea incluzand stațiile de benzină și au nevoie de o soluție unitara. Acest modul oferă o personalizare simpla, interfețe definite de utilizator și o singură bază de date: de la aplicatia de magazin pana la pompa.

 

TPBistro este pachetul de software pentru retaileri care doresc să-și extindă serviciile in zona de restaurante și au nevoie de o soluție de gestiune unitata si usor de folosit, avand o singura baza de date.

 

TPiSCAN suplimenteaza  software-ul tradițional POS cu  funcțiile esențiale de auto-Checkout proiectate sa afiseze clientului o interfata grafica ergonomica.

 

Cu TPiSHOP, Wincor-Nixdorf oferă o soluție completă de cumpărături mobile pentru clienții de retail. TPiSHOP poate fi utilizat cu aplicatiile de POS ale Wincor-Nixdorf sau cu alte soluții POS.

 

TPLoyalty permite retailerilor să înființeze un program complet, performant, de loialitate pentru clientii proprii, pornind de la gestiunea centralizata a intregii baze de date, care ofera analize si rapoarte, si pana la promotiile personalizate pe POS sau terminalul de informare pentru client.

 

Cu TPAnalyze, Wincor-Nixdorf a dezvoltat un instrument de analiză cuprinzătoare, format din module de raportare și analiză pentru determinarea productivitatii, măsurarea succesului campaniilor de vanzari si promotii. Software-ul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a recunoaște frauda in mod proactiv.

 

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro