loader Please wait...
close box

INDUSTRII

Vif Trace - Gestiunea productiei

Avantaje cheie:

  • Stocuri in timp real
  • Crestere acuratete stocuri
  • Monitorizare randamente
  • Micsorare deviere retete sub1%
  • Monitorizare timp de lucru si resurse
  • Calcul costuri reale de productie
  • Trasabilitate


Gestiunea productiei se bazeaza pe ordine de fabricaţie (comenzi de productie), lansate deopotriva în fluxuri de asamblare cat si în fluxuri de dezasamblare, care acopera intreg procesul de fabricatie. Calculul nevoilor permite planificarea la toate nivele a procesului de preparare a ingredientelor, de la fabricare pana la ambalare. Diferitele etape componente asigura planificarea resurselor inainte de utilizarea lor în fabrica.


Modulul de control al productiei MES permite urmarirea cu acuratete ridicata a rezultatelor, prin redactarea si inregistrarea in sistem a fiselor insotitoare in timp real, prin utilizarea terminalelor din fabrica precum: cantare, scanere de coduri de bare, ecrane tactile, etc.

Beneficiati de simplitate si economie de timp in colectarea datelor, prin: calcularea transferurilor materiei prime, ventilarea (distribuirea automata) a consumurilor, luarea in consideratie a tuturor ordinelor de fabricatie dintr-o sectie, a timpilor operatorilor si a masinilor, pentru anumite materii. Diferentele de inventar de sfarsit de luna pentru toate depozitele dumneavoastra sunt, de asemenea, inregsitrate si analizate.


Cu ajutorul costurilor de productie standard se poate realiza cu usurinta calculul unei estimari in caz de schimbare a retetei sau de variatie a costului de aprovizionare cu materii prime, putandu-se realiza totodata, un cost necesar pentru bugetare.

Toate aceste date permit urmarirea randamentului diferitelor materii prime, a diferetenlor de consum fatade prevederi si a costurilor de productie. Scoaterea in evidenta a anomaliilor creeaza premisele pentru interventia asupra procesului de fabricatie pentru reducerea pierderilor si imbunatatirea rentabilitatii, atunci cand acest lucru se impune.

VIF Trace - Gestiunea aprovizionarilor.png

 

 

Contacteaza-ne:
Tel: + 40 (21) 233 25 00
  + 40 (21 )232 40 50/52
Fax: + 40 (21) 233 25 04
E-mail: sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro